something on my mind, a little bit of love

hello guys, kom hem för typ tio min sen så har bara hunnit byta om till mjukiskläder o tänkte sätta på mig ansiktsmask och lägga mig framför en film är så sjukt trött! en skoldag kvar o sen äre helg, så skönt! förlåt för dålig uppdate idag men har varit i skolan o sen åkte ja till farmor o träffa folk som jag inte träffar så himla ofta typ en gång om året. så jag hoppas ni förstår iallafall, ska försöka bättra mig :) men ja ni vet ju att skolan tar upp mycket av min tid och sådär så ja lite förståelse kanske ni har, ska försöka plugga imorgon efter skolan typ! gött mos, men nu ska ja lägga ansiktsmask osådär så höres o synes senare eller imorgon puss.

You would see it in my eyes

Hej hallå, är hemma nu har sorungit runt i lägenheten i typ en timme o letat efter min bankdosa som är totalt borta. Fattar inte har kollat alla skåp o lådor, alla påsar allt, den finns inte! Ska låna farmors sen så ja kan betala min räkningar.. Bläää.. Aja men måste leta vidare nånstans måste den ju vara!!


ingen rubrik

sitter i skolan på andra lektionen just nu, fick en allergrisk reaktion nyss, usch känner att det är tungt att andas och det kliar över hela kroppen (INTE KLIA EMELIE!!!!) fick gå till skolsyster och få allergi tablett tur att hon var här idag annars skulle ja nog behövt gått hem. blä blä, hoppas de blir bättre snart, ska ialf ha lunchmöte med min mentor, typ våran "mentorstid" på lunchen rätt ofta för o kolla hur ja ligger till o allt sånt, men har ju en "klassmentor" också som inte är min ordinarie mentor men aaa det är invecklat helt enkelt det finns en mentor som hela klassen har men jag har en speciell mentor. aa enkelt förklarat. men vi höres senare puss

DAGENS OUTFIT

Leggins-gina tricot tröja- rut mfl


I can't let you be afraid

hello sitter o väntar på bella, börjar känna av lite huvudvärk så ska smörja in nacke o gå ut i friska luften ett tag tog nyss en migräntablett men de vart bara värre, wtf?! helt sick! det ska väl förfan bli bättre? haha iallafall så tänkte vi gå till fräcka för o hälsa på min skåning, och sen laga mat o plugga, ja de är väl typ min dag so far, ska även lära bella hur man sätter på lösögonfransar, så just nu har ja bara sminkat mig utan att tagit på maskara ser så konstigt ut om ja är helt ofixad över allt annars men har lösögonfransar haha! aja men vi hörs nu ska ja ut i friska luften puss!

godmorgon

godmorgon, någon mer som är sjukt trött idag? Ville bara ligga kvar i sängen imorse när ja vakna :( brände fingret igår när ja skulle hälla upp mat ifrån ungsformen, fyfan, två fingrar förstörda o värsta jävla brännblåsan. ajaj! klantigt! men nu börjar första lektionen så hörs laterooo puss.

så lätt att vara klok när allt finns skrivet,

dagens outfit -  tröja H&M jeans Dr.Denim örhängen kommer inte ihåg, glitter kanske?
inte mycket pluggande idag inte, så tänkte ta o ställa mig i en dusch nu o sen lägga mig i sängen o se film, är sjuuuukt trött o de är ju faktiskt en dag imorgon också! men hörs o ses senare eller imorgon puss sötisar.

so hold my hand and walk trough this shit

Hello, sorry för att jag inte uppdatera så mycket igår och inget inlägg imorse, D kom iallafall hit igår, o så drog vi till mc o käka o sen drog vi till bussen, gick på hockey matchen, träffade R, o sen efter matchen så drog vi till coop köpte lite gott, o sen hem till D, kollade tv, käkade, o gibbade NHL, mysigt! o sen idag så har jag haft så mycket o göra i skolan så har inte hunnit helt enkelt. Tänkte dra bort till HC nu strax när nagellacket torkat, o köpa chailatte och någon mat man kan laga, o sen tänkte ja börja plugga, inte mycket kvar nu! KÄMPA!! aja men tänkte iallafall "make it upp to you guys" genom bilder på lägenheten sen o "dagens outfit" eftersom ni frågade efter det i frågestunden. men nu ska ja springa iväg för nu verkar det ha torkat, see you later! puss

snabb uppdate

me today.
kom hem för en stund sen från hockeyn o nu chilalr ja bara.. är sjuuukt trött i huvet och halvirriterad så ja vi hörs imorgon istället.

it's keeping me away

godmorgon sötisar :) sitter o snackar med M, o ska snart fixa i ordning mig för snart kommer väl D, ska käka med han oså o sen blire hockey match, hoppas min bästiiiis ka vakna snart så man hinner prata av sig lite med henne. usch usch hon måste hjälpa mig hur ja ska göra med A, oherre, kommer nog sluta med massa skitsnack och skratt tills vi gråter haha! aja men måste fixa mig nu puss på er.

Godnatt


only hate the road when you missing home.

tänkte platta håret, smörja in mig o lägga mig framför en film nu har bara chillat idag, pga huvudvärken. Bella smsade mig imorse o ville komma hit vilket hon gjorde, trots att jag hade lite huvudvärk, men när hon kom så fick jag värsta huvudvärken. ställde mig i duschen strax innan hon kom så det skulle släppa o tog två migrän tabletter(max dos) hjälpte inte, fixade i ordning lite här hemma o sen fick ja gå o lägga mig kunde knappt stå på benen för jag hade sån huvudvärk, kändes som att jag svävade typ, kunde inte se något med ena ögat det var helt svart eller så var det helt vitt när ja försökte kolla, hemskt! kunde knappt andas hela tungan kändes uppsvälld och ja ja fick knappt luft helt enkelt, ja frös som faan, men ja lyckades somna någon halvtimme och det hjälpte inte ett skti det heller, sen kom Bettan o lämnade en present o då vakna Bella o ja till lite grann, när hon drog ställde ja mig i en dusch igen! gick ut o tog luft o tog två nya tabletter, o sen gick ja o köpte mat, kände mig som en zombie när ja gick genom hc men what ever, gick lite halv vingligt och släppade fötterna efter mig haha! sen gick ja hem, åt, och satte mig ute på balkongen o nu verkar huvudvärken gett med sig skapligt iallafall. så nu tänkte ja platta håret o smörja in mig för imorgon ska ja träffa min stora kärlek äntligen har inte träffat han sen i tisdags kväll, eller aa onsdags morgon men ja sov när han gick till jobbet :(

sorry readers.

har legat i migrän hela dan, har mått illa, inte kunnat se med ena ögat, allt ljus o ljud har kännt 1991999320 gånger värre än vad det är, har tagit 4 migrän tabletter fått i mig lite mat o sovit en halvtimme så nu ska ja ut o sätta mig på balkongen o hoppas på att det släpper helt nu. ska även ringa min bästiiiii för ja är sjuuukt irriterad på en jävla mupp hahah! men vi hörs senare eller imorgon, sorry för den kassa uppdateringen.

always feel free to cry on my shoulder, buuu

ni får en sängbild från ett par veckor sen, känner mig rätt ofräsch nu.
hej! sorry för att jag inte bloggat sen typ vid 2, men möte upp bella, vi gick o handla o sådär o det var asmycket folk så tog typ en o en halv timme o handla. sen drog vi hem till mig med all mat och allt och lagade mat o jag tvätta ur kylen typ, sen drog hon när annie o pattan kom hit, o vi gjorde inte så mycket, kollade på videos o så typ inte mycket mer än så sen drog dom för typ en o en halv timme sen kanske? o då satte jag igång o göra om en grej visar er en annan dag o städa lägenheten, nu är det bara dammsuga kvar typ. Tänkte iallafall ställa mig i en dusch nu bara för avkopplingens skull, har vart så stressad idag på allt folk som är överallt oså, o sen har ja ju varit stressad inför skolan o ja massor. så tänkte hoppa in i en dusch nu, känner hur huvudvärken börjar smyga sig på, o sen tänkte ja nog smörja in mig o lägga mig framför en film, ska nog ringa bästiiii o se om hon är vaken, i hope so! hörs senare eller imorgon puss.

godmorgon finisar.

Godmorgon slutar snart första lektionen o sen har vi en lektion till o sen lunch, o så har vi en lektion efter lunch o sen slutar vi skönt! har iiiiiiingen aning om va vi ska göra på nästa lektion eftersom läraren är i thailand. men we'll see! höres senare iallafall, hope you have a beautiful day lovers :*

Godnatt

Godnatt lovers, nu ska ja skriva har skrivit en uppsats på typ tio sidor så nu blir det sängen för min del! Puss


SVAR PÅ FRÅGOR + TIPS

 

Har fått två frågor som jag tänkte svara på:

"hur klarar du av allt pluggande, hur gör du för att orka plugga så mycket?"

"Har ni verkligen så mycket plugg i skolan så du måste plugga varje dag?"

SVAR: Jag skulle aldrig klara av allt pluggande om det inte vore för min mentor och min pojkvän, för dom pushar mig, tror på mig och stöttar mig i allt pluggande, egentligen så har vi inte så mycket plugg i skolan men eftersom jag knappt var i skolan i tvåan så gjorde jag ju heller knappt några uppgifter eftersom jag aldrig fick dom liksom så det är därför jag har så mycket plugg nu. Karma is a bitch typ. 

Tips på hur ni orkar plugga: sätt mobilen på ljudlös (med vibration om någon försöker nå dig om något viktigt), och stäng ner facebook och annat som är roligare, sätt på musik som ni tycker om, inte som ni blir helt överspeedade på utan typ nått som går att lyssna på, sätt på ganska låg volym så det bara är i bakgrunden men att man inte märker av det så mycket, jag brukar lyssna på den HÄÄÄÄÄR listan. Ta fram en kopp kafe/te inte läsk och drick medans du pluggar och se till att du inte pluggar på tom mage, ha en macka eller nått som du äter medans du pluggar. Få hjälp av folk omkring dig, folk som pushar dig och som inte trycker ner dig med nedlåtande kommentarer typ "de är skitsvårt, du kommer inte klara det" osv. lyssna inte på sånna saker för man klarar alla uppgifter man får och förstår man verkligen inte en uppgift så är det ju bara prata med läraren så han/hon får förklara och hjälpa dig. TRO PÅ DIG SJÄLV! bevisa alla som inte tror på dig att du faktiskt klarar av uppg

Sen brukar jag alltid ha något som "lockar" typ, desstu mer ja gör desstu mer pussar får jag av min pojkvän, eller desstu mer jag pluggar nu desstu fortare är det avklarat och desstu mindre har jag o göra i helgen. Alltså ta veckodagarna till plugg och helger till fritid, så har ni några dagar o koppla av på, för ingen människa mår bra av att sitta och plugga varenda timme på veckan. Köp nått gott och säg till dig själv att du inte får röra det tills du är färdig med uppgiften eller liknande, röker du kan du ju säga åt dig själv att du inte får röka förens du är klar med uppgiften. så enkelt är det, dessutom blir man jätte trött av att plugga(jag blir det iallafall) så då blir man trött fortare och sover längre om nätterna. Men sätt dig inte för sent med uppgifterna för då får du mindre sömn, ta typ en timme efter skolan och gör något annat på, och sedan sätter du dig med uppgifterna du har och jag lovar att du kommer bli trött fortare. Men ha inte för stor press på dig, det mår du inte bra av. Hoppas att det hjälper. 


You might have small breasts, may not have the perfect body, the cutest face and the nicest smile, but the hope has no mirror...

hello beuties.. sitter o käkar nu, har glömt att äta efter skolan haha! var inte ens hungrig men men mat måste man ha! haha skolsköterskan trodde jag knappt åt nått xd dafuq? aja har försökt städa upp lite här hemma, hämtat lite nya grejer till lägenheten osådär, o nu skriver jag inköpslista, bloggar o käkar samtidigt, busy! aja men ska typ käka upp o sen börja plugga städa får ja göra imorgon också om inte farmor o ja skulle iväg då! aja höres puss

Snabb uppdate

börjar lektionen om typ en minut,har samhäll o sen äre lunch, gött mos! vi höres o synes senare puss lovers

the whole floor smells like sweaty feet

Godnatt readers! Nu har jag gjort klart ALLT i historia, duktig tjej! Och allt i historia är inlämnat, så nu ska ja bara göra klart svenskan o sen ska ja snacka med skolledningen om engelska lärarens bedömning som är HELT FEL! Suck-.-" aja nu förtjänar jag en god natts sömn, synd bara att inte min pojke ligger brevid mig, det hade gjort min kväll hihi. Puss hörs imorgon!


VIDEOINLÄGG

enjoy!

YOU DID IT WITH SOMEONE ELSE

bild från i somras, har inga nya häh.
har fortfarande inte fått arslet ur vagnen för att börja plugga känner mig alldeles för trött, vill bara sova men än är det för tidigt att sova så tänkte gå bort till centrum nu o köpa mig nått gott o sedan ta en dusch och börja plugga tills jag somnar. sounds good right? Ska även mysa i mina mjukiskläder också, älskar mjukiskläder, så himla skööönt, kan seriöst ha mjukiskläder dygnet runt om det är så ååh love. aja vi höres senare om jag inte däckar puss.

how can I change if you go?

hello everyone, har rätt nyligen kommit hem ska snart ringa min bästisfästis som äntligen har internet! wihuuu, har saknat henne såååå mycket! o sen ska ja nog gå till affären o köpa nått gott så man kan plugga lite bättre. ska försöka hinna göra två uppsatser idag innan jag lägger mig! kanske redigera en o en annan bild också i foto lektionen som jag inte har gjort än, sjukt bajs svårt äre ju! :( men vi hörs senare med ett roligare inlägg puss.

gooodmorning & sorry

godmorgon readers, förlåt för att ja inte uppdatera igår på kvällen men min pojkvän kom hit o städade, sött va? o sen fikade vi, myste, o jag plugga så han fick gibba en stund. Gjorde klart två uppgifter o börja på den tredje, THUMBS UP! men jag vaknade utan han imorse, usch :( ska snart börja göra mig i ordning oså, börjar kl 10 idag o sen har jag typ två lektioner o sen slutar jag, skönt va? vi hörs senare puss :)

It's killing me to say this, but I'm happier without you

sitter i skolan nu, var på vårdcentralen förut, farmor hämtade mig vid halv nio o då drog vi till vårdcentralen snackade med läkaren o fick tabletter, skulle börja med en halv dos o sen om de inte hjälpte skulle jag ta max dos, haha IM ALIVE typ. o sen bjöd farmor på frukost/fika/lunch eftersom jag inte hade hunnit äta eftersom ja vaknade 45 minuter efter klockan, smart! o sen fick jag med mig bröd hem av farmor som vi köpte på fiket och världens godaste te fick jag också med mig hem! tack farmor :D o nu sitter jag i skolan, väntar på att första lektionen ska sluta känns så jävla onödigt att gå på den lektionen när det är typ fem minuter kvar tills den slutar liksom. men vi höres o snyes puss.

Goooodmorgning

Sitter o väntar på farmor, ska typ borsta tänderna nu o sen får vi se när farmor dyker upp! Ska ju till vårdcentralen nu på morgonen usch:( o sen ska ja till skolan o ha en lektion o sen ska ja hem o tvätta, amen kul liv eller? Haha aja hörs lateroo


Godnatt

Ligger framför en film o ska försöka sova nu, vart mc förut då jag har sån jäkla magvärk! Vi hörs imorn lovers! Puss


don't listen to the world I say

har precis haft möte och nu hungrar jag snart ihjäl så ska gå bort och handla käk tror de blir mc idag, orkar inte laga mat pga magvärk! sorry för tråkiga uppdates men ja orkar inte just nu när jag har sån förbannad magvärk, ska nog lägga mig framför en film medan ja käkar, ahhahah tjockt! aja jag FÅR göra så idag! vi hörs senare eller imorgon puss 

dag 4 - mina syskon

bild ett: jag och annie bild två: linus sover mot mig bild tre: jag och linus bild fyra: jag ida och linus bild fem; ida och annie
ida fyller 15 i år, linus fyller 8 och annie fyller 18. Annie är den jag levt med hela livet om man säger så eftersom ida och linus bara är mina halvsyskon, så dom har jag inte haft så jättemycket kontakt med tillskillnad från annie som jag sett nästan varje dag hon har levt. Ida och linus har jag bättre kontakt med nu för tiden. Annie bor med pappa ute i svärtinge och ida och linus bor med deras pappa i Vidablick. Vi har alltså inte samma pappa. Men jag älskar alla mina syskon såklart oavsett om de är halv eller hel syskon.

put our lips togheter and then let me know.

har precis käkat o nu väntar ja på sista lektionen skööönt! o så ska ja hem o plugga o ha möte, blääää. finns inte so much to say liksom så uppdaterar er snart med ett roligare inlägg snart puss 

dag 3 - min familj

bild på mig farmor och pappa när jag slutade 9an.
min familj består av min pappa, min syster, min farbror och min kissekatt. Pappa, syrran och farbror bor ute i svärtinge med våra katter, en hund o sådär och jag bor själv i hageby. öööh va mer kan man skriva? asså allt beror ju på vad man räknar som familj, även farmor är min familj, mina svärföräldrar är ju också "familj" på ett sett. så liksom allt beror ju på VAD man räknar som sin familj. Jag räknar mina närmaste som min familj och det är pappa, farbror, farmor, pojkvännens familj, och min extrafarmor för dom står mig allra närmast och dom kan jag prata med om det skulle vara nått o de hjälper mig om jag behöver, och jag tycker om allihop jättemycket! Jag skulle inte klara av livet utan pappa, farmor och extrafarmor i livet. min pojkväns familj har ju inte funnits i mitt liv så jättelänge, men jag skulle faktiskt inte kunna se mig utan dom vid min sida. 

follow me, everything is alright

hej lovers! vaknade vid halv elva av att jag var huuuur kissnödig som helst, fattar inte vaknar så varje morgon? har plockat lite i lägenheten o käkat lite räkor o ska fortsätta fixa med lägenheten nu o sen ska ja göra mig i ordning o åka till min boyfriend, mysigt! vi hörs senare puss

VARSÅGODA READERS!

HÄÄÄÄÄÄÄR kan ni fråga vad ni vill anonymt, så ni som inte vågar fråga något här/rl/chatten kan skriva där puss!

when the drugs don't work no more, you get high on life

har nyligen kommit hem från extrafarmor. Farmor och halvfarfar hämtade mig förut vid 2 ungefär o då åkte vi hem till henne o käka lite grann oså, o sen drog vi till extra farmor vid fem och stannade där till 22 ungefär, vi fikade, käka pizza, pratade och bara hade det allmänt mysigt! o nu är jag hemma, har precis tagit mig en dusch, haft ansiktsmask o så o nu ska ja smörja in mig o titta på nån film. vi hörs senare eller imorgon lovers!

Sänghäng

Ligger i farmors säng o lyssnar på när halvfarfar snarkar-.- wihuuuu!! Aja aka snart åka till extrafarmor o fira henne o då blir det mer livat! Hörs sen puss


It's okay baby, everybody fucks.

gammal bild på mig o min syster
vaknade för en stund sen, och ska nu börja göra mig i ordning vet ju inte när farmor hämtar mig rikigt så jag måste ju varar redy to go liksom! Ska iallafall ut till min extrafarmor och fira henne eftersom hon fyller år, ååh har saknat henne! har inte träffat henne på jättelänge! men jag hör av mig lite senare puss. 

It's the price you may pay when the skies start to fall

ÄNTLIGEN är jag klar med historia uppsatsen har suttit med den ett tag nu och skrivit 8 sidor! nu ska jag bara skicka in den också! ååh så skönt! nu ska jag lägga mig i framför en film och vara STOLT över mig själv! ååh gud känner mig så himla lättat att den äntligen är klar! men först ska jag gå ut lite på balkongen, frisk luft och sträcka lite på sig skönt, o sen ska jag smörja in mig o sen kommer jag sova som en prinsessa alltså! imorgon ska jag försöka bli klar med en annan uppsats fast den ska bara vara 1-4 sidor lång så den var inte lika lång. Bara hoppas på att jag blir godkänd på denna nu. 
Godnatt lovers!

BERÄTTAR SANNINGEN OM.....

det är rätt många som har hört av sig och frågat varför jag inte bloggar så mycket längre, att jag borde blogga oftare osv osv. Jag tycker faktiskt att jag bloggar rätt bra just nu även om det går lite upp och ner. Men jag tänkte iallafall berätta varför mitt bloggande går upp och ner o jag hoppas att ni förstår nu. 
Jag hade möte i skolan i tisdags och jag måste verkligen sköta skolan nu! jag har massa restuppgifter kvar oså som jag måste göra annars hamnar jag i skiten, därför har jag valt att sätta skolan i första hand, och har även lite fullt upp denna helg då jag både ska plugga, fira min extra farmor och träffa min pojkvän så jag hoppas att ni förstår att jag måste sätta både min pojkvän, mina vänner, skolan och familjen i första hand. jag måste verkligen plugga och när jag inte pluggar måste jag kunna koppla av. 
Denna stress över skolan har gått så långt att jag får ångest om jag inte har gjort minst två uppgifter om dagen(utanför skolan)! asså det är för mycket jag vet! jag vet det mycket väl!  men jag har sånna krav på mig själv och därför sätts bloggen lite åt sidan. 
Jag hoppas att ni förstår. 

@ SCHOOL

sitter i skolan  o väntar på o få börja, försov mig i morse så vakn typ när vi börja, haha fail!  emn kom till andra ialf o nu äre bara en lektion kvar o sen hem :D haah min boyfriend ringde till mig inatt för ja hade glömt o ringa han o då hade ja tydligen svarat i sömnen för ja skulle berätta en sak för han. han ba hallå? hallå? emelie? o ja ba aa han ba är du vaken? ja ba aa han ba okej va bra va var det du skulle berätta ja ba ja vet inte det! han ba du vet inte? ja ba jag vet ju inte. asså hahah bra o prata i sömnen får ringa till han sen o berätta va de va ja skulle berättat igår haha! det värsta är att jag inte ens kom ihåg att ja hade svarat, jag drömde att han ringde o att ja skulle säga att jag älskar han haha. aja. har möte vid halv sex o sådär så ja ska bara hem o slappa till mötet sen. vi hörs laterooooo.

I can finally see that you are right here beside me

Kom hem för typ 2 timmar sen, åkte till farmor en sväng förut och pluggade! Plugghäst host frukt ;) o så åkte ja hem duscha o smörjde in mig o nu ska jag lägga mig o kolla film o ringa min boyfriend ;) who can it be? ;). Aja hörs puss


take me to the clouds and let me stay there

hellooooo girls n boys, sitter just nu o väntar på L o sen ska han skjussa mig till nor tull o då ska jag åka vidare o träffa B, och så ska vi till... ;) kommer bli sjukt mysigt! längtar! aja nu kommer väl han snart, hoppas jag!

The blame is in your eyes

Sitter i skolan nu o väntar på att få börja. Känner mig stelopererad haha! Mitt knä är helt förstört:( aja men nu börjar jag typ puss


Har det skönt på lektionen

Har massage lektion i skolan så skööönt! Nu har vi fotbehandling o sen ska sara o ja till ica o sen ska ja göra fotbehandling på henne o sen ska ja hem;) hör


SÅ JÄVLA OVÄRT

kom till skolan vid 8 och skulle ha naturkunskap så var det hemmaplugg, åååh fml. tre pers på lektionen, VÄRT o gå upp vid 7 imorse när ja kunde sovit till halv nio.. aja har en lektion till nu o sen lunch ska nog gå hem på lunchen mår inte så där prima skinka om man säger så... hörs senare

Men när jag vaknar är det tomt inombords

Sitter i skolan nu börjar om typ tio minuter, är sjukt trött! O har mycket att stå i idag.. Uppdaterar er senare


All the problem is gone becauseee

Står o väntar på bussen nu som kommer om typ 5 min, käkade, fikade o gjorde klart två uppgifter hos farmor, plugghästen barre! Nä men fan va duktigt av mig asså! Nu ska ja hem o duscha o se film kan ja inte sova ska ja plugga vidare, usch men sånt som måste göras tyvärr. Hörs hemma eller imorn, puss babes!


Don't you wanna come a litle closer, tell me now

Sitter på spårvagnen nu, påväg till farmor hoppas bara ja hinner med bussen också! Fml moment annars! O så ska vi käka o lite så, o sen ska ja hem o då kommer en kompis till mig. Hade möte i skolan förut, gick inte så jättebra om man säger så. Fan! Men jaja bara o ta den smällen.. Tyvärr. Men vi hörs senare puss


Goodmorning sunshines!

Somnade vid 19.30 igår o vakna nu. Eller aa vakna till vid 03 o somna om men ja är fortfarande trött?! Fattar inte felet! Aja ska kliva upp o dra till skolan snart. Slutar 13.20 idag eller va de är o då ska ja hem o sen till farmor cozy! Vi höres senare pöss!


Let her go

Sitter o äter potatismos o fisk nu, o kollar film ska nog lägga mig när ja ätit upp är sjukt trött o huvet gör ont!:( hörs imorgon eller senare!


SVAR PÅ FRÅGA

Hur träffades du o danne?
svar: Danne är en person som har funnits i mitt liv i flera år, har känt han i typ 6 år. Vi träffades för 6 år sen på hans hockey match o sen snackade vi lite o så. Han var dööö svartis för att jag inte kom till hans match en gång utan gick på en av hans kompisar istället, o var jätte avundsjuk hähä sötnos. O sen så snackade vi inte så mycket mer, men för två år sen (23 december 2011) började vi snacka igen, vi pratade dygnet runt typ, träffades den 26 december, han och oskar mötte upp mig i stan när jag var med annie och emil o så drog jag, danne o oskar till vilbergen o träffa poppe linus. När han o poppe drog iväg för o möta upp jocke så smsa danne mig o fråga om ja sakna han how sweet? o sen kom dom tilbaka o vi satt o snacka ett tag o så tills jag drog hem. Redan där var jag fast, kärlek vid första ögonkastet. Vi fortsatte snacka dygnet runt, vi sågs, vi sov med varann, vi firade nyår med varann, träffade hans föräldrar, och den 5 januari blev det vi.
Varför tyckte/tycker du om Danne så mycket?
Danne är en sån person som alltid ställer upp, han finns alltid där. Han ringer alltid och kollar vad det är om det har hänt någonting. Han kan ligga & kolla på mig hur länge som helst & säga att jag är fin, att han älskar mig, att jag är den enda han vill ha. Vi har gjort allt tillsammans(missuppfatta inte), vi har slagits(på skoj), skrikit på varann, bråkat, skrattat, skojat, myst. Han är med andra ord helt underbar. Han har alltid funnits vid min sida, stöttat mig i allt jag velat gjort & vill göra. När alla andra sviker, står han kvar. Vi har så himla många fina minnen tillsammans, & vi bara skrattar när vi ser tillbaka på dom. Ni vet den där kärleken man drömmer om? Det är den kärlek han gav mig. Han är en liten dröm, lilla dannisen! Finns så himla mycket bra och säga om honom, men alla godbitar tänker jag inte dela med mig om ;)

nobody could save me

Sitter i skolan nu, känner huvudvärken smyga sig fram.. usch usch! ska ta tabletter på lunchen strax, om typ 40 min. igår kom D till mig o vi gjorde pizza o kolla film o så, o sen kom min syster o våldgästa oss medans hon väntade på en kompis som skulle komma hem, somande sent o vaknade vid 6, uschhhhh! ska nog sova nån timme när ja kommer hem har inte fått mycket sömn i natt.. usch usch. aja men vi hörs latero.

TVÄTTA KVINNA TVÄTTA!

Snaaaart är alla maskiner klara, sista maskinen är i o det är typ en kvart kvar på den men har bara tvättid till kl 14, så får hänga upp allt som inte hinner o bli tort, usch! Är så sjukt jävla trött asså.. Fyfan.. Funderar på att bara sova en timme o sen va vaken så man kan somna tidigt ikväll o komma upp till skolan imorn. Aja vi får se. Hörs sen puss


Sova och tvätta

Fyfan va trött ja är! R kom inatt vid 3 o stannade till ca 5, la mig o kolla film o somnade väl vid 6, satte klockan på halv elva, o låg o drog mig i sängen till 10 i elva för o kunna gå ner i tvättstugan. Usch! När tvätten är klar ska ja nog sova en timme eller två tills D vaknar, då ska ja gå o handla o sen kommer han hit. Uppdaterar senare ska ner till tvättstugan nu. Puss


alla ville vara med och slåss

hej lovers!
sitter och kollar på emil i lönneberga nu, ska snart tvätta ansiktet o så o sen kommer R & M hit en stund, tänkte bara uppdatera lite, får se om ja hinner uppdatera nått mer idag är ganska trött, är förbannat bakis hahah shiiit galet! Längtar som faaaan tills imorn, ååh timmarna måste flyga fram nu!

SVAREN FRÅN FRÅGESTUNDEN

Om mig

Har du o din syster bra kontakt?

Ja ganska så bra kontakt har vi nu efter att jag flyttade, innan bråkade dygnet runt ungefär. men även om vi bråkar så ställer vi upp för varandra om något händer den andre. 

Hur många syskon har du?

Jag har 1 hel syster och två halvsyskon.

Hur håller du ditt ansikte rent & frächt?

Jag använder ansiktsmask, sover aldrig med smink(om jag inte däckar på fyllan eller så^^) o sen använder jag nästan aldrig smink.

Vill du tatuera dig? isåfall vart och vad?

Ja, det vill jag och jag SKA. Jag ska tatuera tre fåglar på handleden för mina småsyskon och en text på skulderbladet.

Vem betyder mest för dig?

Mikka och Danne betyder mest för mig. 

Vart ska du flytta och när? 

Jag ska börja kolla på lägenheter nu i februari, vet ej vart jag flyttar.

Favorit färg?

Svart, vitt och silver. 

Favorit mat? 

Kina mat är otroligt gott, men tycker om det mesta faktiskt.

Om du fick byta liv med vem som helst för en dag, vem skulle det bli?

Oj,  jag vet inte faktiskt. Jag skulle nog byta liv med någon som jag inte förstår mig på o se hur han/hon tänker faktiskt.

har du gjort någon operation? 

Ja det har jag, har oppererats i gommen. 

varför har du så ont överallt hela tin o ofta är sjuk?

Haha, jag vet faktiskt inte, håller på och blir utredd om det faktiskt. Har fått mediciner som ja ska ta varje dag nu o så o se om det blir bättre. Dock har jag migrän som inte går att bota tyvärr och det kan jag inte kontrollera över heller.

har du några piercingar? 

Ja det har jag, 5 st i öronen (2 i vänster & 3 i höger), i naveln och tungan!

 

Kärlek & vänner

Vem är din bästavän?

Mikka är min absolut bästavän och har varit det i många år trots att vi har rykt ihop ibland.

har du hittat en ny kille? 

Nej det har jag inte gjort. 

Vad hände mellan dig och ankan? ni var väl rätt tighta?

 Vi har ingen kontakt alls över huvud taget, jag umgås helt enkelt inte med råttor & falska människor.

kan du inte berätta vad som hände mellan dig och daniel?

Vi rök ihop över en grej(ganska liten skit grej egentligen) triggade varandra belv mer o mer arga, o sen sa vi saker utan att tänka oss för. 

varför du tyckte/tycker om han så mycket?

Svarar på detta i ett enskillt inlägg lite senare..

vem betyder mest för dig?

Mikka och Danne

vart/är du kär i ankan? var det därför det tog slut mellan dig o daniel? 

Nej! gud nej! Jag vart INTE kär i ankan, och ankan var inte anledningen till att det tog slut mellan mig och Daniel.

är du o daniel tillsammans igen?

Nej det är vi inte, men vi träffas fortfarande,  no details for u guys.

Varför träffar du inte mikka så mycket? har det hänt något mellan er så ni inte är vänner längre?
Nej, ingenting har hänt mellan oss, vi har kontakt så mycket vi kan, eftersom hon bor i norge utan internet (för tillfället) så kan vi inte träffas eller prata så mycket men så fort hon har internet så ringer hon mig o så snackar vi tills hon inte har internet mer. hähäh love my friend! 

Annat

Vilken skola går du på & vilken linje? trivs du? 

Jag går omvårdnad "SPA" på Plusgymnasiet, och jag trivs verkligen inte.

kan inte du göra en sån här "detta finns i min väska"?

Jo absolut det kan jag göra!

vad är den finaste du fått? 

Den finaste saken jag fått är nog ringen & nallen av Danne faktiskt. Men det finaste jag fått i livet är nog att ha två sjukt underbara personer i mitt liv.

kan du inte köra lite "dagens tips" och "dagens outfit" ? 

Jo absolut!

Har du något som du alltid har/bär med dig?

Har alltid på mig armbandet jag fick av emil, ringen jag fick av Danne och en liten nallebjörn jag fick av Danne.

röker du?

Ja, tyvärr. Har gjort det i över ett år nu

vad har du för musiksmak? 

Jag lyssnar på allt möjligt faktiskt.

kan du länka din spotifylista?

Ja absolut! HÄR har du den :)


BILDER FRÅN IGÅR

dom andra bilderna ville inte laddas upp får se om de går bättre senare. Har bilder med bla. IFKs tränare ;)
drog iallafall spontant ut igår med isac, paulo, alex, arre, emil, o massa fler. vart en hel gaaaaalen kväll alltså. Jag o isac mötte upp allt folk på vinkällaren o hade typ 2 stalkers efter mig hela kvällen haha! dör. men kul hade vi iallafall! 

you only know you've been high when you feeling low

stannade hemma från skolan idag och har bara legat i sängen hela dagen typ, hade fortfarande sån jäkla huvudvärk när jag vaknade, usch! gjorde/gör ont från huvudet och ner till slutet av ryggen o ut i benen, what tha fuck is wrong with me dude? aja nu kommer snart min halvfarfar och min farbror och hämtar upp mig, ska ut till farmor o käka och plugga så mycket huvudet orkar. tänkte bara uppdatera er så ni vet att jag lever, och nu har jag lånedator från skolan så kommer kunna uppdatera bättre o inte bara från mobilen. see u later folk!

Sorry readers!

Förlåt för skit dålig uppdate idag! Somnade igår när ja kom till ... O sov i FEM TIMMAR! Vaknade vid halv nio med värsta huvudvärken (en blandning mellan spänningshuvudvärk, migrän o nackont..) halv som halvt vid 1 igen o halvsov under hela natten pga min huvudvärk. Gick upp o gjorde mig i ordning o va påväg till skolan förut men det gick verkligen inte. Återvände till ... O somna framför en film. Vaknade o somnade till o från tills .. Slutade jobba, då tog han upp mig bärde in mig i duschen för ja va så varm duschade av mig med kallt vatten satte mig i köket o tvinga i mig en macka.. Gölligt! Aja nu ska ja försöka sova till en film mår sjukt dåligt så vi höres imorn om ja mår bättre!


I'd rather learn what it feels like to burn than feel nothing at all

Tja tja! Sitter i skolan nu kan inte göra nånting eftersom min dator har gått sönder! Åååh fakk! Känns så onödigt att vara här. Ska gå på denna lektion o sen lämna in datorn o sen åka hem eftersom vi har pa sen o ja ska interjuva folk, så atte vi höres senare. Puss
(Love my lashes today!)


looking at your life like how did I get it wrong?

hej lovers, kom precis hem, åkte till stan för och träffa A, P, M, & A vi käka, o fika o gick runt o lite sådär, mysigt mysigt! nu ska ja nog snart hoppa in i en dusch och sådär. A, M, A och jag bestämde oss för att dygna inatt så att ingen skulle försova sig eller skippa skolan, tur att man har varandra så man kan tagga upp lite! måste lämna in min dator imorgon, musfan funkar ju inte! usch! så alla uppgifter kommer försvinna o allt, sjukt kul.. eller inte!! komemr få göra om ALLT! eftersom Ds hårddisk inte fungerade o lägga in saker på.. suck! aja life is hard. men ska hoppa in i en dusch nu.. vi höres senare puss lovers!

Im dancing with myself,

Tja tja, ligger i sängen framför en film med en helt okej snygging ;) vi ska försöka somna till filmen, hoppas vi kan sova ialf eftersom det är skola för min del imorgon. vi höres imorgon lovers! Puss!


I wonder when it's gonna be my day, cuz' Im not to far from breaking down.

bild i repris
tja tja bloggen! B har nyligen lämnat mig. var med henne både igår och idag. iallafall i lördags när jag inte bloggade så var jag hos D hela dagen och lirade NHL, åt chips och bara myste helt enkelt, igår hade jag möte kl halv fem med M och sen hämtade R mig för o skjussa mig hem till han eftersom han o L skulle bjuda på mat, naw gulligt! var jättemysigt och GOTT! o sen kolla ja film o så, mötte upp bella i söder o åkte hem till mig o bakade scones typ^^ cooozzzy weekend! idag har inte bella o ja gjort så mycket, vi låg o kolla filmer till sent på kvällen o sen somna vi väl vid halv fem eller nått^^ vaknade vid halv två o gick upp o sådär, o sen gick vi o fynda lite, vart revbensspjäll. o sen mitt i maten kom B hit o snackade lite, helt oväntat men men! o nu är jag ensam, ska nog söka lite sommar jobb o lite sådär o sen slå på en film o sova faktikst, är sjuuukt trött och imorgon är det back to hell. börjar skolan 8.15 imorgon o jag ska faaaaaan i mig komma upp också! 

Jan. 06, 2013

Sorry att jag inte uppdatera er igår, berättar om igår senare när ja vaknat till lite


It's like Im falling apart inside

allt är kaos, alla förhoppningar är bortblåsta, all tillit är bortblåst, jag orkar inte se dig mer, orkar inte höra ditt namn, orkar inte ens se dig över allt på nätet. Du var en person som stod mig så jävla nära, du stöttade mig i ALLT, men jag antar att det bara var ett spel, en liten jävla lek, allt för att såra mig, allt för att komma till min onda punkt. Jag vill bara stänga av min telefon, isolera mig från internets värld, gå ut, inte träffa på en enda människa, o se vart jag hamnar. Har blivit så jävla sviken utav dig, du sabbade ALLT, jag gav dig lillfingret och du tog hela jävla armen. Jag vet inte om jag någonsin kommer kunna lita på någon person som jag litade på dig igen, NÅGONSIN. Du har förstört allt, du har förstört mig, mitt liv, min vardag, mitt humör, allt är förstört, allt pågrund av dig. Hur fan tänkte du egentligen? Jag vill kunna leva, jag vill ut o resa, jag vill flytta, jag vill ta studenten, jag vill få ordning på allt från mitt förflutna, jag vill ta vara på varje dag mer än jag gjort, göra något vettigt, skaffa mig ett jobb, men jag orkar inte det längre, jag orkar inte dom sakerna för att DU har förstört allt. Jag trodde faktiskt du var en bra person, någon som jag kunde ha vid min sida resten av livet, trodde ALDRIG du skulle såra mig, ALDRIG göra mig illa, bara få mig o må bättre o få mig på andra tankar, för så var det, i början iallafall. Såfort jag var ledsen och jag kom till dig vart jag glad, kom på andra tankar för jag visste, att i din närhet var jag trygg, i din närhet skulle inget dåligt hända mig, det var iallafall det du sa åt mig, ingen skulle få göra mig illa. Du kanske menade att ingen utom du skulle göra mig illa? Jag hade drömmar, jag mådde bra, tack för att du förstört allt jag spenderat ÅR på att bygga upp, tack som fan. Hamnar du i helvetet skicka ett vykort för i helvete!
Behöve skriva av mig lite, ni behöver inte oroa er, jag är inte nått psykat emo som sitter o gråter o skär mig varje kväll, verkligen inte! Men ibland behöver man bara få ur sig allt. Dock är det 1000 saker mer men dom skriver jag INTE ut här, och jag nämner INTE vem/vilka det handlar om o inte, för ja vill inte hänga ut någon på något sätt o vis. Hoppas ni förstår puss!
 

hon är nog lesbisk, så jag tog hennes bästis

tja folket! har precis ätit hemmagjord pizza, FYFAN va gott det var alltså! borde bli pizzabagare, hähä! har ju faktiskt "jobbat" inom pizzaindustrin för länge sen haha! nu skajag måla vidare på min pall o resten av allt som ska målas här hemma o sen ska ja städa klart o byta sängkläder, skönt skönt! vi höres senare!
GLÖM INTE FRÅGESTUNDEN UNDER! SVARAR PÅ ALLLLLLT!

Frågestund

fråga vad ni vill, svarar på allt, puss:*

Put your hands up, its alright

Sitter på umo med D nu o väntar på att få komma in, hoppas det går bättre den hör gången. Usch usch! Aja sen ska jag nog hem och städa och baka klart, gå o köpa en present o sen göra klart mitt lilla projekt jag har hemma. Har fått sån jäkla lust att bara göra om massa grejer! I hopp om att må bättre. Aja stay tuned hörs sen puss!


Ja ja vet att du inte kommer ändra dig

Sitter på spårvagnen nu påväg hem, har varit hos pappa & farmor, hämtade en häftpistol och sådär:) o sen träffa jag bella en stund också, mysigt! Nu ska jag iallafall hem, duscha, fixa en grej, platta håret, o baka hehe, o sen ska ja sova tidigt för imorgon aka jag upp tidigt får väl gå upp kl 10 eller något för o väcka D-.- haha, latmask. Aja hörs senare eller imorgon puss


Some of u aint special..

Tja folkeeeeeet! Har precis käkat o sådär, drog aldrig till umo o jourcentralen får göra det imorgon istället när D hänger med, snällt va? :') aja ska göra mig i ordning nu o dra o överraska en person, see u later aligatiors!


En mardröm är också en dröm

Ligger i sängen nu, (igen) låg ett bra tag förut men mådde inte så bra så gick upp o duscha o gjorde kokad blomkål o drack cola typ nu ska ja lägga mig o se på rena rama roffe, old goodies! O imorn ska ja försöka komma upp så ja kan ringa 1177 o gå till umo. Måste försöka sova nu, godnatt readers!


Godnight lovers

Ligger i sängen nu o har precis tryckt i mig en isglass, blev inte o köpa mat förut får göra det imorn ist eftersom ja inte har ork till så mycket längre o när ja väl har ork är det så mycket som ska göras!! Ska ialf upp o ringa umo och 1177 o försöka få komma till jourcentralen imorn.. Mår så braaaaa!!! Not.. Ååh fan också! Godnatt hörs imorn puss


u took my heart and u destroyed it..

bild i repris, bara för min dator fuckar upp sig -.-
Tjatja bloggeeeeen... gör inte så mycket sitter o väntar på att färgen ska torka, och sitter o fixar lite med min spotify, chillar typ. kom på att jag missat början på alvin o gänget två okså som började kl 8.. suck! ja som ville se den! aja, nyår vart väl sådär, haha no details.. var helt sick kväll asså! herregud, o dagen efter så chillade ja o D hemma hos han hela dagen kollade filmer o gibbade xbox typ o idag så gibbade jag o D o sen åt vi o sen åkte ja hem typ^^ tänkte ialf gå bort o köpa mat eller nått strax om ja orkar, är fan assugen men vetifan om ja är hungrig. ååååh, hatar att det är så jämt.. är alltid sugen på allting men är inte vidare hungrig.. fakk.. aja men nu ska ja göra ingenting så vi höres pusseeeen