every night has it's dawn

tja boys n girls, sitter o pluggar på fotografiskbild just nu, tråkigare finns ju inte att göra, igår när ja kom hem bakade jag o danne lussekatter, såg på djungelboken med svärföräldrarna och avslutade med att se på ensam hemma, sjukt mysigt var det iallafall! aja men ja måste plugga vidare nu, har sjukt mycket att göra hörs sen puss.

suddenly my cellphone blowing up with your ringtone

 sitter i skolan, har precis vart på visualiseringscentret och kollat på film i 3D i en skit cool "salong" den var typ rung så 3D:n var typ överallt, och den började med fiskar som var skitnära en, och jag som är livrädd för fiskar, usch det var en skräckupplevelse, men det var ändå coolt! aja men nu börjar vi snart får sluta tidigare idag pga projektarbete, soft! hörs då, hej!

du vill ha uppmärksamhet, för det är det bästa du vet, äckel.

tja folket, har precis käkat mat o sitter o lyssnar på lite musik innan mötet om en timme, uffft.. ska typ lägga mig i sängen innan o efter det är jättetrött, o så ska ja hoppa in i en dusch efter mötet. aja vi hörs senare puss sötisar 

well, I know you are my best.

Tja, sitter i skolan, skulle haft plusset men eftersom den här skolan tänker så himla bra så har vi samhäll istället, antingen missa en lektion eller en annan, woho bra jobbat! aja har en lååååång dag idag, slutar 15.55 o då ska ja hem kirra  mat o sen har jag möte. o imorgon ska jag både massera och handla, busy girl talking.  aja vi hörs.

Jag behöver bränsle så som kyssar ifrån dig

Tja folket, åkte till linköping förut, grabbarna bus väckte mig vid 11-12 o sa åt mig o gå upp för vi skulle på äventyr, dötrött gjorde jag mig i ordning o så styrde färden mot biltema, hittade ingenting men grabbarna fick leka av sig lite iallafall:) sen åkte vi hem o ja träffa annie o hampe ett tag o sen så kommer väl grabbarna o häntar mig snart. Soft då! Hörs sen puss


every rose has its thorn

tja folket, kan inte sova, fast jag borde. kom hem för typ 2 timmar sen kanske var ute o gjorde både sörping o norrköping osäkra med kevin fabbe o änk, och på slutet hade jag kevin o fabbe ett väldigt serious talk haha, vilka sköna grabbar asså! amen kul var de iallafall som vanligt, o imorgon ska vi upp tidigt o åka på trip, najjan då!! aja men ska typ smörja in mig nu o kolla skilda världar, har ju faktiskt varit en ganska jobbig dag ändå med blodprov, svimmningar och så vidare men vi hörs då!

All I wanna say

Wzup peeps? Sitter på spårvagnen nu påväg till haga, ska fixa lite grejor där o sen kanske ja ska ut med grabbarna, o imorn ska ja o grabbarna styra färden mot annan stad, kommer dö! Men aa jag hör av mig senare tänkte bara visa att ja lever o sådär hörs, puss


in school

sitter i skolan nu med världens jävla huvudvärk, usch! har ont ner i nacken liksom, känner mig helt spräckt så att säga. Fick iallafall reda på att vi bara har denna lektion, o sen sista mentorstiden för i år o sen slutar vi vid 11 typ, soft då! o imorgon har jag bara 2 lektioner börjar 12.55 då om jag inte är ledig och fredag har jag en lektion o slutar vid halv tio, skönt schema just nu kan man säga! aja men vi hörs senare nu slutar jag strax, puss.

How can that be your best memory

Sitter i bilen nu påväg ut till svärtinge, mys! Ska överaska farbror som fyller 30 idag, grattis grattis. Träffade ankan en stund när ja stod o vänta på dennis o pappa, o sen ska ja hem till dannes syster o få veta om hennes bebis blir tjej eller kille, gött. Aja har typ inget batteri kvar så vi hörs later


Morgonsol

Tja folket va händer? Själv ligger jag o glor på skilda världar o äter glass, ska snart ta mig en dusch så man kanske känner sig lite bättre. Snackade i telefon inatt när jag inte kunde sova med en uttråkad bästis, mysigt! Somnade väl vid halv ett kanske o vaknade halv åtta, tänkte gå till skolan men det blev inte så, blev en hemma dag istället pga min infektion o smärta, uschusch. Ringde vc förut för att min medicin fortfarande inte kommit in till apoteket för att receptet inte har skickats o tydligen ska jag inte få någon medicin för att det inte visade sig vara mer än en infektion, åh herregud, ska ja behöva ligga i sängen och dö av smärta för att det inte visade sig vara mer än en infektion? Dessutom en infektion man behöver antibiotika för? Haha vården i detta samhälle alltså.. Så nu har vc ringt två gånger och ska ringa upp mig igen om ett tag, hatar denna ständiga kontakt med vc, kan dom inte bara fixa det här? Suck! Aja hörs later..


Without you I am crying, with you I'm hurting you

Tja, har nyss tagit mig en lååång dusch kröp typ till duschen o satt där usch så ont jag har! Danne o ankis tyckte att ja skulle ringa 1177 så gjorde det o sa som det var att jag har så ont att ja knappt kan röra mig utan att börja gråta så ont jag har, o har frossa o massa sånt helt enkelt o dom sa åt mig o äta glass o ringa vårdcentralen imorgon. Asså haha? Driver ni? Sist ja va inne med samma besvär fast värken var mindre så sa dom att om ja fick samma besvär igen skulle ja ringa o bli hämtad fort som fan med ambulans.. Haha herregud, aja får väl ligga här o åma mig äta min glass o gråta av smärta! Vetifan hur många smärtatillande jag tagit idag o ändå hjälper det inte! Skit vård! Aja ska kolla på tv o försöka sova nu, hör av mig om ja inte kan sova eller imorn eller nått, puss!


Dag 01 – Om mig

okej öh, En glad tjej ifrån Norrköping, har levt 18 år av mitt liv hos min pappa med min lillasyster Annie och min farbror, och bor nu ensam i denna stad i en egen lägenhet. Går sista året på plusgymnasiet med inriktning omvårdnad-spa och hälsa. Har en katt, Märta, som jag just nu har hemma hos pappa men som jag ska hämta när jag flyttar igen, för att jag inte tycker att hon ska flytta runt och sådär, hon är egentligen en utekatt men eftersom hon inte går ut om inte jag går ut och går in när jag går in när jag bodde där tror jag inte det skulle vara något jättestort problem o få henne till en inne katt, saknar henne ju! aa, öh.. Har en pojkvän, Danne, som fyller 18 om några dagar. Har två bästavänner, den ena bor i Norge och den andra bor i samma stad som mig. Är iallafall 93:a vilket gör mig till 19 år, fyller år i oktober. Tycker om att ha mycket att göra men samtidigt bara vara hemma och "ta hand om sig själv". Blir inte så jättelätt sjuk, men när jag väl blir sjuk så blir jag ordentligt sjuk och får ofta flera saker samtidigt. Öh, aa de var väl det, enjoy.


Det går ut över alla, inte bara du

Tja, ligger i sängen, är hemma ifrån skolan idag.. Var på vc igår o fick lite blandade besked, kollade astman, hjärta och lungor, infektioner och en sjukdom jag kanske har. Har en ingektion igen, var ju inte alls länge sen ja hade samma infektion, typ 3veckor sen max? Usch, usch.. Har så jävla ont i magen att jag ligger o gråter o kan inte röra benen utan att hela magen känns som ett jävla helvete, usch. Aja ska fortsätta kolla på skilda världar o gråta, lateeeerro.


If you wanna be free put your hands up, freedom

Tja, va ute igår med grabbarna grus, åkte runt lite, va taxi och åkte till björnsjönäs, hade det kul iallafall. Kom hem sjukt sent och somnade inte förens halv åtta i morse tror ja det var, vaknade vid tre och nu ska jag till killen o snacka med han om lite stuff så vi får se om jag hör av mig sen puss


heaven got a plan for you

sitter på psykologin nu som slutar om typ en halvtimme, sen är det tre timmars hål o sen en lektion o sen får vi sluta, ovärt? öh, aa! helt jävla ovärd dag, orkade inte ens gå upp imorse egentligen. var ialf ute igår kväll med kekke och ankan en stund, haha, kekkes humör alltså, ena stunden är han dötyst o nästa sekund sitter han o sjunger "fin fint" aja, vi får se va som händer ikväll ska nog kirra taccos ikväll tror jag, donno. hörs sen pussssss

I don't wanna go there

Tja, ligger i sängen o ser film, tänkte bara säga godnatt o hoppas på att ni haft lika kul som ja haft ikväll:) puss på er!


we are the people, we rule the world.

tja påre, kom nyss hem från skolan, hade sån jäkla huvudvärk så ja sket i sista lektionen, hade dessutom tagit min medicin som man blir helt yr i huvudet av, får synrubbningar o skit utav så aa klarade ialf hela dagen + möte till sista lektionen skulle komma, så aa. har ialf jobbat flitigt idag i skolan, DUKTIG TJEJ, APPLÅDER!! vart klar med en uppgift, är nästan klar med en uppgift vi fick idag(eller aa som vi började med idag) o har massa andra uppgifter som snart är klara, wihu! här är en b-rud som kan alltså! ska fortsätta skriva om 10 sidor och sen ska ja väl gå till affären o köpa något att äta, vet ej va ja är sugen på, o ikväll kanske de blir att dra ut med min anka, kanaken, kekke, jonte o dom kanske? ae vi får se. puss på er!