Don't find reasons to stay with someone who always finds a reason to leave.

ska ut och övingsköra nu! puss hej! hörs senare med bilder om jag hittar något att ta kort på:D

Trust the true false people and hate the real ones, yeah that's how the world is

Hej snyggingar! Har precis lämnat dnne vid bussen och klippt gräsmattan! Nu ska ja nog hoppa in i en dusch o skälja av mig eller lägga mig i solen en stund till. Hörs sen puss

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/3075583/images/2012/pic_207352564.jpg" class="image">


Film mys

Sitter och kollar film med min bby hör av mig sen eller imorgon puss


If "Happy Ever After" did exist, I would still be holding you like this

image description
Hej guys, vakna för inte så länge sen av att dom håller på och gör om här hemma. uffft, jobbigt och vakna till världens dunkande! aja ska snart hoppa in i en dusch tänkte jag o sen kanske hjälpa dom där ute, vi får se, sen kommer min bby hit! iih längtar så mycket! aja hörs sen pussisar!

Be proud of every scar on your heart. Each one holds a lifetime's worth of lessons.

image description
hej finisar! nu har jag städat klart, gjort mat och fixat kryckorna, har ju slagit i min spricka i knät! aj aj! så nu blir det att hoppa på kryckor, men tänker bara göra det när jag inte ska träffa någon bara hemma, när vi handlar, aa u name it, men inte när jag ska träffa någon, usch hatar det, 1177 sa att jag MÅSTE hoppa på kryckor hela tiden i minst 4 veckor, fml, nej det tänker jag inte! envis som jag är haha! men nu ska jag lägga mig i sängen och äta upp och även se någon film och svara på mejl, puss hej!

The people highest up, got the lowest self-esteem.

hej guys, förlåt för dålig uppis idag, men har myst med min pojke eftersom jag får sova utan han inatt, :'( men han kommer till mig imorgon igen :) wie! så nu ska jag städa mitt rum, och sen göra något att äta är skit hungrig! puss på er!

the most important relationship you will have is the relationship with yourself, because in end you have only yourself

Vakna nyss av att ha vaknat vid fem av min älsklings klocka, så vakna jag nyss av att svärmor åkte iväg. Så nu sitter jag och käkar nudlar, tittar tv och myser med mollisen. Hörs sen puss


If I could give you one thing in life, I would give you the ability to see yourself through my eyes, only then would you realize how special you are to me.

image description
image description
sitter just nu hos min fina pojke och ska lägga oss och se på film, har vart med calle o tobbe denna kväll och nu ska vi bara mysa han och jag, ska gå och tvätta av mig sminket nu, så hörs vi imorgon istället puss hej:*

There's so many false people, make sure you stick with the true ones and youre one of them

Sitter o myser med mollisen och svärmor framför en film:) om två timmar slutar min älskling jobba o då ska vi mysa! Längtar


They took off his clothes and pissed in his hands, I told them to stop, but then I was joined in.

Hej guys, sitter på bussen påväg in till stan, sla massera en tjej och sen ska jag till min pojke och vänta på att han slutar. Det är as varmt i min stad idag så humöret är på topp just nu! Najs najs! Hör av mig senare puss


Don't bother apologizing if you're just going to continue doing the things you said sorry for.

hade tänkt att lägga mig ner och se på film nu, 8 mile blir det, och till det ska jag käka chips och svara på lite mejl och sådär! ha det bra sötisar och glöm inte frågestunden! puss!

besöksrekord+frågestund

åh så himla glad jag blir! har haft besöksrekord på min blogg idag! shit vad kul! tack som fan brudar o grabbar puss till er :D
tänkte förövrigt ha en frågestund(igen) eftersom det kommit in lite nya ansikten här som kanske inte vet så mycket om mig, så nu kör vi! kom igen! jag svarar på ALLT mellan himmmel och jord

thoughts

Okej tänkte ta upp en grej som jag stört mig på länge, är jag sur/ledsen/arg/sårad/besviken, vill inte jag höra "skit i den personen" "ser du inte hur den personen behandlar dig" osv, jag vill frågas saker, och få tankeställare om att jag ska tänka på hur det ser ut i den personens syn, och hur den ser på det hela, inte bara men skit it, lägg inte energi på dittan och dattan. det är därför jag inte brukar prata med folk om hur jag mår, hur jag känner osv, för att det inte är någon som "tröstar" mig elelr vad man ska säga på det viset som jag vill. Vissa stunder vill jag bara sitta ner som ett litet barn i en famn och gråta, och vissa gånger vill jag prata om det, bevisa att jag har rätt, men varenda gång vill jag ha en tankeställare om hur det är i den andra personens synvinkel. Det är så jag brukar "trösta" människor, och det är det sättet jag vill bli bemött på också.
over and out

how many times do you have to hear the same excuses, how many times do I have to accept the shit that you give me. Constantly have to work hard to try to be perfect for you and be so damn good when you are constantly pulling me down.


You say it's too late to make it, but is it too late to try?

hej mates, sitter och tittar på disneychanel fortfarande, känner mig inte super bra, så tänkte bara va hemma idag och slappa, duscha oså. men vi hörs senare pussisar!

A smile is a language that everybody should learn how to speak

sitter och käkar frukost och kollar disneychannel, samtidigt som jag pillar lite mer på bloggen.

fick förövrigt en fråga på bloggen..

lisa

din blogg vart skitsnygg! kan du inte läga upp lite bloggdesigntips? skulle vara skit kul!

svar: Tack så mycket! jomen visst jag kan hjälpa er med det jag kan!


A second without you is like a million years.

Ligger i sängen och kollar på monsters inc samtidigt som jag spelar spel på min ajfån och tänker på hur mycket jag tycker om min fina pojke! Helt sinnessjukt hur kär jag är:') ska se färdigt nu och sen sussa, godnatt mina läsare!


When life changes to be harder, change yourself to be stronger.

min helg började med att jag i torsdags åkte till min älskling och sov där, och blev väckt på fredagsmorgonen av hans päron för att vi skulle ut till landet och fira midsommar, så gick upp och duschade, drog i danne så han skulle gå upp, sminka mig och plockade i ordning, och packade dannes väska (haha ja jag vet, men annars blire inte rätt) :) sen drog vi ut mot landet satte upp festtältet, fikade, plockade blommor till midsommarstången och kransarna, sen vart det mat, göttmos! och sen typ festa vi hela kvällen, och så gick vi och la oss och kolla film i husvagnen, osen skulle dom som skulle sova där gå och lägga sig så vi gick in i huset och kolla film där istället, och sen låg vi uppe och vänta på att alla skulle gå o lägga sig i TRE TIMMAR, but it was worth it, så myste vi massor.
lördagen åkte vi hem, fixa oss och sådär, och jag klippte mitt hår(!) shit, vart skit trött på det slitna så tog saxen o ba nä nu jävlar! haha kortare är det iallafall, och sen kom martin, poppe, sandra, calle, kevin, tobbe så festa vi, och min lilla gubbe vart as full o gick o ramla överallt o slog sig rejält så jag tog hand om honom, och sen skulle vi sova och då vart han ledsen, lilla hjärtat, men han hade gjort mig så sjukt jävla glad innan och berättat vad vi ska göra om typ ett år, IIIIH SÅ GLAD!
söndagen chillade vi med martin hela dagen och såg film och så, o sen drog han o då kolla danne o jag fler filmer, kolla på ett sommarställe som dannes föräldrar kanske ska köpa och så. mys! sen drog jag hem och gjorde inte så mycket.
nu kan jag inte blogga så mycket mer för bellisen är här och vi ska dricka te och mysa :) hörs sen eller imorgon puss!
vad tycker ni om designen föresten? :)

Q/A svar på fråga

Godmorgon readers, vaknade nyss, ska straxt gå och göra mig frukost och sedan blogga om helgen.
fick förövrigt en fråga på bloggen som jag tänkte svara på här.
anonym-ååh, jag bara älskar ditt hår!
kan du inte berätta hur du gör med dina fransar?
sen undrar jag en till sak, men det kanske är för privat, men hur länge var ditt ex otrogen och med vem? hur behandla du den bitchen efter det?
svar: tack så jättemycket! :)
jag lägger på en kräm varje kväll och precis innan jag ska sätta på mascara och sedan böjer fransarna o sen penslar jag på mascara:)
mitt ex var otrogen i 2-5 månader, och jag vart skit arg på henne för att hon VISSTE att vi var tillsammans, så det var sjukt jävla dålig stil och brist på respekt. men jag gjorde ingenting mot henne, trots att hon förtjänar det, but I'm fine, jag träffa en bättre kille och hade jag slagit till henne hade det ju bara vart synd om min hand som fick hennes baciller, hon är dessutom rädd för mig så that's cool.

lay me down on a bed of roses, kiss me like it was the last time, and put a ring on my finger.

hej! sorry, bilderna kommer upp imorgon eller något, har varit skit trött, är bakis sen igår oså, tänkte lägga mig framför en film o somna nu med lite chips och cola, så vi hörs morgon eller något istället puss sötisar!

I'm at the payphone, trying to call home.

kom hem från min pojke precis, har haft en helt underbar helg med honom och hans familj, massa vänner, massa god mat, mycket skratt, mycket alkohol och mysigheter! är så himla glad just nu! ska hoppa in i en dusch och laga mig lite mat eftersom jag inte orkat äta så mycket idag och är fett sugen på potatis!(hahah är som håkan!) och sen ska jag lägga in bilder från helgen och mysa ner mig till en film! hörs efter duschen och maten då! later!

I'm left without a choice

hej mina fina läsare, tänkte dra ut på en pw nu och sedan duscha, har precis varit nere i garaget och fixat unika nyckelringar, åh happy! så jag är inte så fräsch om man säger så! imorgon bär det av till min daniel och sedan på fredag morgon drar vi till landet och firar midsommar där! hörs senare eller imorgon. ska försöka börja med designen idag men aa vi får se hur mycket energi jag har kvar sen..

Suicide is not cowardly. Do you wanna know what's cowardly? Treating someone so badly that they want to end their life.

Hej på er! har varit ganska mycket det senaste dagarna.. har varit på studentutspring, studentfest, legat på marken "överkörd" (haha) varit på jobbinfo, och interjuv, har tagit pws, chillat, umgåtts med min fina pojkvän, nördat spel, grillat, ja allt det där som sommaren hör till. Och jag har verkligen försökt och tagit vara på dessa dagar jag har haft/har ledigt eftersom jag sen börjar jobba och jobbar hela sommarlovet, och även efter skoltid. så mitt liv kommer bli lite stressigt och jobbigt med både jobb och sista året i skolan. skulle ju egentligen gått ut i år men aja. That's life.
ska iallafall försöka bli bättre på uppdateringen nu, vill ändra min design på bloggen osv, så ska försöka nu! kanske blir roligare att blogga när man har ändrat designen? nu ska jag iallafall städa mitt rum, klippa gräsmattan, laga mat och sedan börja pilla lite på designen så får vi se hur det går!
hörs senare! puss

it's not about what you've done, it's about what you doing.

hej!
kom hem för inte så länge sen. Sov hos danne inatt, o vaknade av hans förbannade klocka i morse, o naturligtvis går inte prinsen upp förens en timme och en kvart efter klockan börjat ringa. arg tjej.. gick upp la mig i soffan med världens huvudvärk o somna tills han kom hem igen. aj aj aj.. sen kom poppe o vi gjorde väl inte så mycket rökte vattenpipa, solade oså :P sen drog ja hem.
och igår sökte jag två-tre jobb, och var på möte, glada besked! men det får ni inte veta något om ännu;)
nu ska ja hoppa in i duschen, smörja in mig och bara dega. imorgon är det skolavslutning och på fredag studentfest för johan:) hörs sen eller imorgon :)

I just thought it was cute

hej mates, sitter in the kitchen med bella, har nyss ätit och så och snart ska vi BAKA :D wiiie :D kul som fan! båda sitter med mobilen och nördar hahah! försöker slå varandra i samma spel haha! ska försöka gå till skolan imorgon, vi får se hur det går. hörs sen puss

on the right side of the street

hej!
förlåt för halvtaskiga uppdateringar, men vissa dagar har jag ingen ork, eller tid till att skriva.
har idag besökt 3 jobb, sökt ett av dom och ska söka dom andra två imorgon, bara att hålla tummarna nu! har förövrigt skadat mitt lillfinger så det går inte att böja, aa kul! tänkte förövrigt skriva klart några skolarbeten, ställa mig i köket o göra mat o sen duscha. kanske även hinner med att städa rummet, o gå igenom garderoben, det behövs! men vi för höras helt enkelt! puss hej

5 månader


Q/A SVAREN PÅ FRÅGESTUNDEN

Om mig

 

Hur lång är du?
svar: 154-155

 

kan du inte lägga upp en bild på hur långt ditt hår är?

svar: jo men visst!

 

kan du inte blogga oftare? saknar ju dig.

svar: awh! saknar er också men det blir så himla tråkigt när man inte får någon respons på det man gör liksom.

 

när tappa du oskulden?

svar: jag tappade den när jag var 15-16

Favorit mat ?

svar: färskpotatis, burkskinka och grädde(ej vispad) men även benkött och potatisgratäng!

Bra i skolan ?

svar: när jag väl sätter mig in för det så är jag relativt bra i skolan :)

 

varför har du så fint hår, kropp. leende och ögon(speciellt fransarna)?

svar: åh, tack så jättemycket! mitt hår gör jag inte så mycket med, jag flätar det när jag står i duschen och sen låter det självtorka, borstar det inte utom när jag plattar till det. min kropp, den försöker jag träna till just nu så den blir som jag vill ha den. leende, antar att det blev så efter tandställningen ? :) och ögonen föddes jag väl med, fransarna gör jag lite speciella trick med :P

bh storlek?

svar: 65D-70C

 

hur kan du ha sån fin hy?

svar; tack så jättemycket, skrubbar min hy flera gånger om dagen med en speciell skrubb, återfuktar och sminkar mig inte så ofta :)

 

Hur många har du legat med?

svar: 4 stycken

 

Vad är det som har hänt dig som du mår psykiskt dåligt över som du skriver om?

svar: det är ingenting jag vill ta upp i bloggen, tyvärr. det är för personligt, men jag finns på fb för att prata om det :P

 

Vad har du för klädstorlek?

svar: har barnstorlekar 152-164 och vuxen storlekar xxs-s

 

Finns det saker i ditt liv som du ångrar?

svar: det finns väl ingenting man ska ångra, men hade jag fått gått tillbaka i tiden hade jag velat ändra saker jag gjort.

 

Har du bra kontakt med din familj?

svar: nej det har jag inte

 

har du bra kontakt med din syster?

svar: ibland


Hur bor du?

svar:jag bor just nu hemma, med pappa, syster, farbror och min systers kompis. men ska snart flytta.

 

Hur kan du vara en sån stark person?

svar: åh tack så jäätte mycket! jag har väl gått igenom väldigt många saker som gör att jag bara blivit starkare


Hur kan du va så snygg?

svar: tack så mycket! jag vet inte :P


Vill du ändra något med ditt utseende?varför/varför inte..?

svar: ja det vill jag, jag vill förstora och förminska saker på min kropp för att jag själv ska trivas med min kropp.

 

ska du tatuera dig?

svar: ja det ska jag, nästa månad kanske :)

 

har du några piercingar?

svar: ja, i öronen och i tungan, fler ska det bli :)

 

Kärlek & sex

 

rumpa/mage?

svar: hellre rumpa isåfall

 

polare/pojkvän?
svar; oj, det var svårt, kan inte leva varken utan mina underbara vänner eller min fina pojkvän

 

string/hotpants?

svar: string

 

vad hände med ditt ex emil? varför gjorde ni slut? och hur länge var ni tillsammans? var du lycklig med han eller är du lyckligare nu?

svar: ja kan säga det kort, för det är en lång historia. vi var tillsammans i nästan 2 år, och han var otrogen. nej jag var inte fullt lycklig med honom den sista tiden vi hade.

 

berätta mer om din kille du har nu, vem är han och hur träffades ni? bråkar ni ofta? har ni haft sex? hur är han?

svar: jag är tillsammans med daniel, min ögonsten i livet. vi träffades för ca 6 år sen över internet och på hans hockey matcher, vi bråkar inte så jätteofta utan missuppfattar bara varandra då vi är olika personer. Ja vi har haft sex. och han är verkligen det finaste som finns, han stöttar mig alltid i allt jag gör, han finns alltid för mig och pratar med mig om saker jag är ledsen över, han tröstar mig, torkar mina tårar, får mig att le och känna mig speciell. han betyder allt för mig, han betyder hela världen för mig. utan honom skulle jag inte klarat mig. han är en drömkille.

 

när tappa du oskulden?

svar: när jag var 15-16

 

Hur många har du legat med?

svar: 4 st

 

Hur länge har du o din kille vart tsm? Vad är det bästa /sämsta med honom?
svar: i 5 månader den 5 juni :) det bästa med honom är att han alltid finns där, alltid stöttar mig i saker jag gör och vill göra, han är helt underbar att prata med om saker o ting som trycker ner en.  och han är verkligen en jättebra kille. det sämsta med honom.. det finns inget som är sämst, men det finns ju mindre bra sidor i honom också eftersom ingen människa är perfekt. även om han är perfekt för mig. o då är det väl att han inte alltid förstår mig när jag blir upprörd över saker han gör/säger, och inte kan erkänna när jag gör fel utan bara förtränger det. men jag älskar han jättemycket och hans bra sidor betyder betydligt mycket mer än hans mindre bra :)

 

Vad är en perfekt dag/kväll med din pojkvän?

svar: det är väl att ligga under täcket/filten och bara kramas och pussas framför en film, sitta på balkongen när det är varmt ute och bara snacka, laga mat/baka tillsammans och skratta mycket, visa mycket kärlek till varandra (som vi är lite dåliga på eftersom vi är mer som bästavänenr/syskon, eller aa beter oss som det iallafall) vi är lite som bill o bull :P men vi älskar varandra otroligt mycket och det är det som betyder.

 

vill du förlova dig?

svar: just nu, nej men kanske om ett halvår eller så när vi vet att det kommer hålla mellan oss och sådär :)

 

när vart du och din kille tillsammans?
svar: 5 januari 2012

 

kan du inte lägga upp en bild på din kille? och på ditt ex?
svar: jo men visst.

 

vem av de du har haft sex med var bäst i sängen?
svar: danne helt klart!

 

var danne oskuld när ni träffades?

svar: det får ni fråga honom:)

 

vad är danne duktig på?
svar: han är jätteduktig på att visa kärlek när han väl vill, prata med mig om det är något, han är bra på att bygga upp en tillit för honom, han är bra i sängen, han har världens sötaste under tänder och tungan när han pratar är as söt haha! nä men han är jätteduktig på det mesta.

 

 

Övrigt

 

bästa vän ? Danne, är väl den som vet allt om mig, men jag har även några vänner som jag tycker extra mycket om (oskar, martin, kevin, linus, stefan, frida, anton, adde, osv :) )

 

godis/chips
svar: beror på humör och sötsug


musik/film

svar: beror också på humör

frukt/grönsaker

svar: grönsaker

 

sport/teater

svar: sport!

 

varför skriver du bara deprimerande statusar på fb för?

svar: undra hur du ens kan öppna käften om en sån sak. det är min fb, mitt liv, mina val, jag skriver vad jag vill på min fb, och passar det inte är det bara att dölja händelserna eller ta bort mig som vän.

 

följa varan på bloglovin'?

svar: är aldrig inne där så det vore ganska onödigt :)


favoritbutik?

svar: gina, monki, h&m, bikbok, jc, osv:)


pepsi/cola?

svar: både och


godis/naturgodis?

svar: både och


favoritmat/godis/bloggar/musik?

favorit mat hittar du längre upp. favorit godis: Ferrari bilar. Favorit musik: mina listor på spotify såklart :)

 

vad gjorde du på valborg?
svar: jag var i lindö och festade med fina vänner

 

vilket gymnasium går du på?
svar: Plusgymnasiet

 

vilken linje går du?
svar: spa-träning och hälsa

 

vad är det bästa ämnet i skolan?

svar: oj jag vet inte..

 

Vem tycker du ska vinna bb?

svar: jag tycker annica! helt klart! visst att hanna J har fått stått ut i huset med skitsnack och så vidare, men vad har inte annica fått stått ut med från utsidan?


Vem är den bästa läraren på din skola?

svar: IDA!!!! helt underbar som alltid finns där!


Vilken linje går du på i skolan? Valde du rätt linje?

svar: jag går spa-träning och hälsa, nej jag valde inte rätt linje.


Vem är märta du pratar om?

svar: märta är min katt.


Kan man få tag på dig på fb?

svar: ja absolut klicka HÄR


Vill du träffa dina blogg fans?

svar: jo men visst :)


Tar du emot idolbilder?

svar: absolut! klicka på mejlknappen över frågelådan och under headern på vänster sida:)


Vart handlar du dina kläder?

svar: H&M, ginatricot, monki, bikbok, jc, nelly.com, osv :)

 

Framtidsplaner?

svar: jag vill ta körkort, förlova mig, skaffa barn, gifta mig, gå ut skolan, ta studenten, plugga vidare och jobba med det jag vill.

 

 

Har ni några fler frågor är det bara att fråga på så svarar jag så fort jag kan puss

 

 

 


frågestunden

Ni verkar ha totalglömt frågestunden så därför länkar jag den igen. Svaren kommer upp när jag fått in fler frågor. ett visst antal ska det vara. puss bäjbs.
http://emelielofquist.blogg.se/2012/april/frafrafrafra-fragestuuund.html
http://emelielofquist.blogg.se/2012/april/frafrafrafra-fragestuuund.html
http://emelielofquist.blogg.se/2012/april/frafrafrafra-fragestuuund.html

In this world, you can't trust anyone trying to be your friend, cause in the end, they just wanted to know what hapend you so they could say stupid things behind your back.

Ligger i min fina älsklings famn, han sover så sött så medans ja har för ont i huvet för att sova, har väl varit för påfrästande för mitt psyke att ta sig till "skolavslutningen" idag.. Usch ja..! Ligger ialf o myser med min kille samtidigt som ja smsar med niten:) hörs imorgon puss


Plusawards

Hej mates, sitter just nu på plusawards typ våran skolavslutning. Hör av mig senare kanske tar lite kort:)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/3075583/images/2012/pic_204883445.jpg" class="image">