home made hair donut

satt och kollade runt på olika bloggar om inspriation om hår osv, och har fortfarande inte bestämt mig för om jag ska ha lockigt eller rakt hår... men jag bestämmde mig för att jag ska ha hair donut i håret idag ialf, och eftersom jag inte tagit arslet ur vagnen och köpt någon ännu så gjorde jag mig en egen, kreativt!

saknaden efter dig är stor...

jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig, jag saknar dig...♥

if you love it set it free, if it's yours it comes back, if it's don't it never was.

hej! sitter i skolan nu och har svenska när som helst, ska plugga inför nationella o sen slutar jag tidigare eftersom jag ska iväg till ungdomsmottagningen. och vid kvart över fyra halv fem kanske jag ska iväg på en annan grej, vi får se ;)

I ain't mad at you, I'd hate me too if I was you.

sitter i skolan på historia nu, ingen lärare dock. har sjuuuuuuuukt ont i kroppen efter idrotten och träningen igår. oherregud alltså! har till och med träningsvärk i händerna, WTF?! iallafall snart har vi rast då ska jag dra på "mitt ansikte"(sminka mig) eftersom ja ser helt död ut och sen försöka få ludde och komma ut. puss hej

Ditt tankesätt gör det inte lätt...

Sitter i rese just nu o mår skit, fryser trots att ja har två tröjor o ett linne o en kacka och två byxor! Är yr o hänger i te rintigt med. Ska hem o lägga mig en stund framför bb. Usch mår skit dåligt verkligen!! Aja puss på er hör av mig sen om det blir bättre eöler jag inte har ngt o göra.


life in plastic is fantastic.

dagens face&outfit.
sitter i skolan nu börjar inte förens om 40 minuter... fan gör jag här egentligen? mår skit rent ut sagt legat uppe och gråtit hela natten, sjukt många tankar som snurrat och fortfarande snurrar i huvudet. har iallafall 4 lektioner idag, plusset, bild, svenska och mentorstid, så det ska nog gå fort hoppas jag o ja hoppas att jag klarar av hela dagen. usch mitt öga har fått något så det är helt uppsvullet o lite rosa, o gör sjuuuuuuukligt ont. vafan har hänt liksom? o det är bara ena ögat ?! aja vi får höras lite senare. puss

du är död i blicken, men längtan efter glädje är stor.

godmorgon på er, sweeties.
har inte sovit ett dugg i natt och ska snart "gå upp" för och göra mig i ordning, har ingen aning om vad jag ska ha på mig, min garderob känns hel ouppdaterad alltså! har suttit och försökt hitta inspiration på de flesta modebloggar jag kan komma på men finner ingen inspiration alls, vill ha lockar i mitt hår men mitt hår är för kort, vill ha snygga kläder men hittar inga, alltså ni fattar... aja ska snart göra i ordning ansiktet för smink, så kanske vi hörs sen innan jag drar till skolan, börjar 8.50 idag! puss på er!

you're not quitting, you're just scared.

Så många människor omkring mig utan varken mening eller mål
alltid nån som blir över, säg mig, varför blir det alltid så?
Nån där uppe måste ha sett mig, och tänkt att nu så är det väl ändå hennes tur
Min tur att träffa nån som vet vad jag behöver det verkar som mina ensamma dar
För alltid är över
För jag har himlen runt hörnet, en egen ängel i en säng
som om himlens alla små stjärnor sjöng för mig, sjöng för dig i en underbar refräng
Du är himlen runt hörnet för mig, och jag reste runt jorden, men du fanns här mitt framför mig.
Och Gud vet vad jag hade gjort, hur jag hade mått om jag inte träffat dig.
Jag levde som ett frö för vinden, tog kärlek där jag fick den och dagen som den kom
För jag har himelen runt hörnet.

I remember when you said that you was so happy you could die

Hej på er! Jag vet att det inte blir så mycket uppdatering men jag ska försöka skärpa mig, jag saknar ju er:) sitter iallafall i bilen påväg hem har vart och kollat på stefan och krister pang på pansionatet. Sen åt vi på pizza hut. Aja nu är ja snart hemma uppdaterar er då puss.


treat me like a stranger

sitter i skolan just nu o är såhär snygg, har inte kunnat sova någonting inatt pga en viss person, och tvifan för den personen just nu! kan inte koncentrera mig för att jag är så jäkla orolig osv. usch! aja har en lektion till innan lunch o sen har ja typ två lekitoner varav en är mentorstid sen ska ja hem o SOVA och rensa tankarna.
tårar i ögonen hörs sen hej!

du var min ängel från det blå

Efter allt vi sa, slutade det med tårar. och då tänker jag, "Jag vill aldrig mer se dig såras". jag förstår att du, inte klarar av min tystnad, men du som jag, måste lära dig och lyssna. För jag säger vad jag tycker och tänker så lyssna nu vännen. Jag älskar dig vill inte höra dig snyfta I täcket, men orden du säger tårar ramlar när jag hör dom. Du är samma ängel och vacker I mina ögon. Har du tänkt som jag att livet är som vackrast när vi inte bråkar, din kyss får hela tiden och stanna, och jag älskar dig, älskar oss två. Jag blev kär I det vi har, du är min ängel från det blå.
Efter allt vi gjort, gick vi skilda vägar, och trots att du är den jag vill ha nära. Och nu tänker jag, på den känslan som föddes, den dagen den gången, som våra läppar möttes. Men av olika skäl står jag nu här, jag har frågat mig när skrattet förvandlades till tårar. men jag får inget svar har bara minnen kvar, du vandrar runt I mina tankar denna kalla vinterdag. 
Du var min ängel från det blå.♥

Feeest


"frukost"

Har inte sovit ett skit inatt så efter tre timmars försök till sömn gav jag upp o börja städa i huset?! Haha öhm ja men det är ju....normalt?! Eller inte!! Sen ställde ja mig o stekte ägg gött nu ska ja äta o sätta på en film i hopp om lite sömn!


kreativt

nu har jag varit kreativ och slitit ett par jeans, vart själv super duper nöjd men tänkte ändå fråga er vad ni tycker om dom? hiss eller diss?

one the other street side I saw a stupid girl, looked just like you.

snygg bild! har sett ut såhär hela dagen, somnade hur tidigt som helst igår och vaknade vid 11 kanske, sen dess har jag typ halvt städat rummet. och nu SKA jag bli klar för att sen käka mat, duscha och smörja in mig, imorgon väntar fiesta! woopwoop nu ska jag bli klar sen ska jag försöka ladda upp lite bilder åt er på mitt rum som ni frågat efter :)

please don't, don't let me go

I will tell your story if you die I will tell your story and keep you alive, the best I can,

I will tell them to the children If we have some, if we have some.

That i’ve always felt the feeling we would die young

Some die young, but you better hold on, so many things I need to say to you.
Please don’t, don’t let me go, and we said we would die together

I will tell your story if you try, but how long will your thoughts of valleys stay green
When the world you were born in changes with seasons,

will you run with this dream, or will you run alone

or will you run against and finally reveal why some die young.

Please don’t, don’t let me go and we said we would die together


next time, do the same thing but do it different.

sitter i skolan just nu och väntar på lektion, vi ska ha naturkunskap B, o sen äre plusset o sen slutar jag tror jag. då ska jag hem och lägga mig i sängen är helt trött och slut, har fortfarande ont i huvudet och hostar men ska iallafall till läkaren den 26... låååångt dit men det är iallafall för min huvudvärk.
sov hos mitt lilla hjärta igår, åt godis, drack läsk, tittade bb, somna i hans armar, vakna i hans armar, och av att han pussade mig. awh. söt pojkvän jag har, Im so happy Im so glad that I've got you, typ :D hör av mig senare ;D

Det är aldrig fel att känna, det kan bara vara fel tid.

Känner mig brun haha?

Sitter hemma hos min älskling och tittar tv med hans mamma, danne ligger i min famn o sover, haha nutte. Han smsa mig förut o fråga om inte jag kunde komma så vi kunde käka godis och se bb.. Dock när jag kom så låg han i sina föräldrars säng o snarka haha.. Ska nog väcka han snart så vi kan gå o köpa läsk. Puss hörs sen eller imorgon.


right now

glass kladdkaka och bb live. jag lever.

It takes 43 muscles to frown, 17 muscles to smile but it doesn't take a single muscle to don't give a shit about it .

kom hem för inte så länge sen o har nu lyckats koka potäter o ätit upp dom haha och nu sitter ja o skypar med däjvid, han ska hjälpa mig med sopcast till mac-.- haha sen ska jag hoppa in i en dusch smörja in mig o kanske städa mitt rum eller så gör jag det imorgon :P vi får se hur ja gör.. hörs sen puss!

Du har verkligen träffat min svaga punkt i hjärtat

Firar två månader idag med mitt fina lilla älskade hjärta.
Först träffades vi i centrum va med poppe o jesper en stund, sen drog jeppe o vi följde poppe till bussen. Så danne o jag drog hem o vilade, sen skulle han plugga o ja sov hade jordens migrän hela dagen så gick inte ens till skolan:( sen åt vi lite o ja tog en dusch o sen fixade ja mig o så drog vi till filmstaden. Träffa emil o zacke o sen kolla vi filmen shoo bre se värd film!! Haha vad ja garva i en viss scen! Sen hem o myste, o herregud jag har världens bästa pojkvän och älskare. Finns inget bättre än han, han har verkligen träffat min svaga punkt i hjärtat..
Säger godnatt med detta inlägg puss


Dry your eyes m8, I know you want to make her see how much this pain hurts buut you've got to walk away now.. It's over ♥

sitter nu och käkar lite food. makaroner & kyckling mums! ska snart plocka i ordning mina grejer o dra mig in mot stan, ikväll blir det o fira 2 månader med mitt hjärta. kärlek till han!

you can't hold on any longer

sorry sorry, jag vet... jag suger men nu äre faktiskt så att mitt abonnemang har strulat och jag har inte haft tillgång till min egna dator så jag har inte haft varken bilder eller internet liksom. iallafall..
i fredags åkte jag spontant till lindö och va på chillkrök, dock var jag nykter, duktig! det var ialf jag älskling, poppe, sandra, emma och långben tror ja :) o vi gjorde väl inte så mkt, sen drog ja o danne missade spårvagnen precis så bestämde oss för att åka ett varv istället för att frysa rumpan av oss. seriöst den roligaste spårvagnsruten någonsin!
danne guida mig genom hageby och sa:
- och här till höger kan ni se spår av nötter och till vänster här säljer dom ak47 och skyddsvästar.
HAHHAHAHHAHAH! dog lite av garv!
så kom vi hem till emil(mitt x) eftersom ja skulle häma en mobil där. chilla där ett tag så tog emil o zacke spårvagnen med oss sen o ja o danne drog hem, kollade bb och humor från tv4 sen däcka vi i soffan vakna av att danne tog upp HELA soffan... gick o la mig i sängen med jordens huvudvärk o vaknade av att danne leta efter mig eftersom jag låg "gömd" under täcket.. haha! sen duscha jag o chilla vi typ, gjorde i ordning taccos till kvällen o sen drog vi upp till sandra eftersom dom var i gbg o kollade på tihmas ledin så vi hade en hel lägenhet för oss själva, så skööönt o få vara ensamma! kollade mello där o så sen drog vi ner till sofie o satt och garvade åt dom som var as fulla. haha lika kul! sen gick vi hem o kolla tv o sov, vaknade sen o städade i ordning o drog hem.
sen drog vi till hageby centrum o kollade på dead by april med linus ehliott och någon mer haha. sen hem till danne chilla ett tag sen åkte jag hem till farmor o kom nyss hem har duschat o smörjt in mig. imorgon väntar bio och mys med danne, får hoppas att det blir mysigt och att mitt abonnemang funkar så jag kan uppdatera.
långt inlägg men vafaaan..

you must believe in yourself before someone else believe in you.

sitter o taggar inför fest nu, eller ja, för min del blir det fest utan alkohol pga en grej. men aa, ska iallafall ta bussen om typ en timme o en kvart, möta upp min baby oså drar vi dit. soft! hörs senare kanske får med mig lite bilder! pussen

jag vill tacka gud för att du fick chansen att andas.

min nya hårfärg också;)
sitter i skolan o har precis fått aroma inpackning sjukt skönt! nu ska vi snart äta, dock tror jag det var äcklig mat? men det är bara pula i sig. efter skolan ska jag möta michaela o sen ska ja till närmaste ica butik o sedan ska jag hem o ringa telia. pusshej!