BITCH I'M SPIDERMAN

Står Just nu o väntar på bussen från annie ner t farmor så ska vi käka där o fixa oss sen blire iväg t vilbergen o föra hos pontus med danne o dom o sen bär det av till fiesta.. Inlägget innan skulle publiceras i förrgår fast aa det va natthumor inatt med fast med danne o linus bara. Igår var jag i vilbergen hela kvällen o natten, med danne linus pontus emil annie rasmus o ngra till, spela xbox o så, sen GICK vi t hageby c jag annie rasmus linus o danne drog sedan hem t mig jag danne o linus så mötte vi emil o zacke sen drog linus ja o danne t vilbergen igen där ja tillbringade natten, aja vi får hörs senare ska försöka ta många bilder!! Puss!


Natthumor

Ligger hos oskar med danne oskar linus o calle, natthumor på högnivå.. Aja ja ska va social nu.. Puss


VISSA SAKER KAN INET DÖDAS MED KULA

Hej! förlåt för seg uppdatering...
igår vakna jag av att min syster ringde o fråga om hon fick komma så fick kasta på mig kläder o gå o möta henne, o påvägen hem drog vi med oss pizza, satt o käka det, o gjorde oss i ordning o städa rummet o sånt, sen drog vi t maxi & stadium outlet, hahaha.. shit va kul vi hade, gick runt på maxi o kolla saker till dom stängde o käka mat o larva oss, haha. o stadium outlet ska vi ju inte prata om va kul det va hahah annies töntiga musik från typ 50talet sattes på på högsta volym inne på stadium hahah. tur att man bara skulle lämna tillbaka en tröja :)
sen drog ja hem ladda telefonen o bättrade på sminket, o så ut o träffa grabbarna, oskar linus & danne, kolla film o prata hela natten, drog hem vid fem i morse somna vig sju o vakna nu typ haha.
jaja nu ska jag ringa två viktiga samtal, hörs senare eller ngt..

MELLANDAGSREA

allt detta köpte jag idag..
bild ett:en tunika med knappar, & en skjorta
bild två: rn vit tröja med gulgknappar på axlarna och en brun vit randig
bild tre: bh
bild fyraett linne och en tröja
bild fem: halsband
bild sex: ett paket till en som verkligen funnits där för mig..

MUSIC PLAYING IN MY EARS SO SHUT THE FUCK UP

Hej.. Sitter på spårvagnen på g hem nu vakna vid 12 o drog ner t stadium outlet för att lämna tillbaka en tröja men hade tagit fel kvitto-.- så drog t stan på mellandagsrean med annie o emil, köpte massa visar er senare tror ja.. Sen till vilbergen för att träffa oskar danne pontus linus o jocke o nu är ja på g hem:) har haft det toppen! Nu hem o tröka i sig medicin o slappa:)


IM TIERD OF BEING SOMETHING YOU WANT ME TO BE, AND EVERY SECOND IS MORE THEN I CAN TAKE...

Right now


EVERY STEP I TAKE IS ANOTHER MISSTAKE TO YOU

Hejsan... Sitter hos mina småsyskon o fikar har haft lite lilljul mysigt:) o så börja ett ljus brinna på borden så ljusnarcheten brann ner.. Kul! O det vart brännmärken i bordet.. Aja lillebror på bild jordens finaste:) aja puss hörs sen:)


SHORT OF BREATH, SHORT OF TIME, WE GONNA ACT BEFORE IT'S TOO LATE...

sprang på stan idag och köpte julklappar till familjen och mig själv, på bilderna ser ni mina julklappar till mig själv:) två tröjor, två trosor, jeans, en sminkväska, plånbok, hårfärg, medicin, aa typ det. och fredagsmys: GURKA! gud så gott, ska snart sätta mig med hårfärg i håret :) hörs sen :)

NATTMAT


I DON'T KNOW WHAT I'VE DONE, OR IF I LIKE WHAT I'VE BEGUN, BUT SOMETHING TOLD ME TO RUN....

nuuuuu kommer bilden, hade blivit något knas med MIN blogg haha. iallfall natt bild skadar väl inte...?

Life will put many red lights in front of you, but sometimes we must push on the gas and trust faith.

tänkte ladda upp en "just nu" bild men det verkar inte funka ingenting verkar funka, inte kursiv, fet stil eller någonting, men det funka o uppdatera genom mobilen iallafall, vilken tur! aja nu sitter jag o pratar med p♥ iallafall. jaja jag uppdaterar med bild senare sen då.. :)

IT'S FUNNY HOW YOUR BESTFRIEND CAN TURN OUT TO BE YOUR WORST ENEMY..

Testar lite nu då.. Har installerat bloggappen i mobilen så jag kan blogga innan o efter möten eftersom några av er saknar mig:) kom precis hem iallafall o sitter o käkar lite lill-juls mat.. Gott!!! Var först på avslutningen o sen på möte kom hem käkade lite o drog t maxi o lager157, o nu är ja hemma ska nog inte iväg mer, ska snart sätta mig vid datan o se om inlägget publicerades rätt med bild o text, aja puss:)<3


ERKÄNNANDE: HAR INTE VARIT ÄRLIG MOT ER.

har fått en fråga om varför jag inte bloggar så mycket fast jag lovar att jag ska göra det så tänkte berätta lite för er så ni kanske har lite överseende med det hela...
Jag delar inte med mig av hela mig här i bloggen, ändå får ni veta mestadels av det fysiska och nästan inte det psykiska, ni får ju läsa om vad jag gör o har på mig, vilket är fysisk men även om jag är sjuk vilket är både fysiskt och psykiskt för man är ju sjuk på in och utsidan om man tex är förkyld, aja skit samma ni fattar. men varför jag inte bloggar så jättebra, jag springer på olika möten hur ofta som helst, försöker samla ihop mig själv eftersom jag känner mig så sjukt trasig just nu och det är anledningen till att jag inte bloggar så mycet, utan mest "när det passar mig" just för att när jag inte är på möten har jag fullt upp med mig själv.
aja, questions?

I MISS YOU MORE THAN I SHOULD, THAN I THOUGHT I EVER COULD, CAN'T GET MY MIND OFF OF YOU

4:de advent, och snart är det julafton, shit vad tiden går fort! sitter iallafall och äter gurka och lyssnar på musik, o pratar även med lite folk. så ska fortsätta va socila men här fick ni iallafall bilder :)

A PART OF GROWING UP IS TO TAKE OWN DECISIONS AND LIVE WITH THE CONSEQUENCES.

sitter o glor på Awkward på MTV, det äger ju lite faktiskt samtigigt som jag äter chips och negerbollar har inte mkt o säga, typ. inga bilder, eller jo i mobilen men mobilen har ju ingen bluetooth så man måste skicka alla via epost, ladda ner från hotmail o sen lägga in i bloggen, typ jobbigt. men det snöar som satan här och har gjort det hela dagen, o det verkar inte sluta heller, och det ligger faktiskt kvar :) hoppas de är kvar till julafton och nyår sen får det gärna försvinna :)

WHAT'S DOESN'T KILL YOU MAKES YOU WISH IT DID.

två bilder från när det bakades knäck i veckan.
sitter just nu helt alone, sjukt kul, eller? får ialf lite närhet om typ en timme för då ska det bakas negerbollar. gött. så aa just nu har jag typ as tråkigt, och inga frågor i bloggen har man så ja inget o skriva om direkt heller. sitter förövrigt och funderar på om man fortfarande ska höra på musik eller lägga sig under täcket o se film... aja får se, TYL.

IM STILL ALIVE BUT IM BADDLY BREATHING, JUST PRAY TO A GOD THAT I DON'T BELIVE IN.

mina nya skor, fast vet inte om jag ska skicka tillbaka dom eller lägga i en sula för SÅKLART så har man försmå fötter.
hade möte i typ en och en halv timme idag på morgonen, var väldigt ledsamt samtal, men det blir nog bra, skönt att ha någon som förstår en iallafall.
aja nu ska jag se på tv lägga mig lite i sängen o så hör av mig senare :)

Dont be disappionted if people refuse to help you. Because of them, you did it yourself.


IN THE END, I KNOW ITS WORTH ALL THE PAIN AND ALL THE SUFFER TO GET WHERE IM GOING, AND GET WHAT I NEED.

okej, förlåt, men har haft fullt upp hela dagen, det börja med att jag åkte till tandläkaren, åkte hem väckte e♥, satt en snabbis vid datan o snacka med en tjejkompis, gick till ica o handla med c&w, gick hemmåt mötte j & g, stod o babbla med dom, kom hem, bakade knäck och julbröd, gick o la mig en stund, åt mat, gick o la mig igen, städade rummet, o avslutade det hela med att göra pepparkaks hus med e♥ och sen se en as bra film som ja kommer tipsa er om imorgon! nu ska jag sova ska upp tidigt o fara iväg, usch ja hoppas på det bästa denna gång!

SORRY MATES

sorry mates för att ja ginte har bloggat så mycket men det har hänt mycket nu(igen..) så jag har helt enkelt inte orkat, har knappt orkat någonting. har nästan bara sovit.. imorse tillexempel vaknade vid 7, somna om, vaknade vid nio, somna om, vaknade vid kvart över tio, somna om, vaknade vid 11 somna om vaknade vid halv ett, somna om o vaknade vid halv tre, nu är jag sjukt trött igen.. ska lägga mig o se film nu, ska upp till tandläkaren imorgon bitti, ussssch! sen ska jag hämta mina skolfoton o sen hem o sova igen... hoppas på bättre bloggande imorgon. puss

SHOPPING TIPS

en silvrig plånbok ifrån h&m kostar 29.50:- smidig o bra när man ska ut:)

EN TÅR BESTÅR AV 1% VATTEN OCH 99% KÄNSLOR.

godmorgon , tror de flesta är i skolan just nu, men aa.
sitter med min fina hund o kollar tv o tjockar i oss massa saker, pratar även med r♥ som snart ska till skolan, stackars han :)

I DON'T WANNA FIGHT, I WOULD RATHER KISS YOU, BUT YOU IS STUCK WITH THAT WHORE AND GET DISEASES

bild från igår.
alltså det finns nog ingen som förstår mig, som ser och hör hur jag känner mig just nu. det finns nog ingen som kan se hur trasig jag är, efter alla svek, lögner och ord. Jag är trött på att vara den som alla bara kommer till för att prata men inte ens kollar på när man går förbi, jag är trött på att vara den tjejen som alltid får bli sopad under mattan för att alla andra ska må bra. Jag vill kunna hjälpa alla, men jag kan inte när jag inte får någon hjälp tillbaka. Det finns en enda grej som jag för en gångs skulle ska gå rätt, men inte ens det kan gå rätt, det finns tusen saker som måste gå rätt för att man ska kunna överleva som människa, orka med alla dagar på året, men till o med det sviker mig. Jag vet inte till vem jag ska vända mig eller vem ja ska lita på för alla verkar ändå svika, lämna ens sida och totalt skita i hur man mår om man går runt o säger saker. speciellt saker som inte ens är sanna. It tears me appart. ibland önskar jag att man kunde bosätta sig i en grop där man bara fick vara sig själv istället för att leva upp till alla andras förhoppningar o förväntningar, där jag kunde vara jag, istället för att vara "den" tjejen. jag vill vara rätt, jag vill inte såra någon, jag vill vara glad mot allt och alla, tro mig, jag ler alltid medans jag inombords är helt totalt förstörd.
Jag söker inte någon slags empati, eller uppmärksamhet, jag vill bara skriva av mig eftersom det är många av er som tror att man mår så himla bra, och att man är vänner just för den stunden som ni mår dåligt, men inte när man själv mår dåligt. jag menar vem finns där just nu? när jag varje natt skakar och gråter?

IM ON A SEAFOOD DIET, I SEE FOOD AND I EAT IT.

godmorgon! vaknade precis o var ute med hunden, som ja förövrigt ska hitta så jag kan mysa med henne igen. sitter o kollar på något program på 5an, o ska göra mig frukost, hörs senare.

DO YOU THINK YOU ARE BETTER OF ALONE?

har hitills klarat mig, men många timmar återstår, och jag är redan trött :( o min hals mööööördar mig långsamt, usch varför får man alltid som ondast i halsen på morgonen o kvällen? usch! hatart! men till alla där ute som festar just nu, här får ni en låt:

GOD GAVE YOU THIS LIFE BECAUSE HE KNEW YOU WERE STRONG ENOUGH TO LIVE IT.

hejhej, förlåt för dålig uppdatering, men har varit o firat min p som nyligen fyllde 40. gick upp vid halv tolv, gjorde mig i ordning, gick till blomster affären o köpte blommor o drog ut kom hem vid 7 o sen sprang e♥ o ja t ica, sen snackade vi massor o laga mat, o nu sitter jag här med o♥ i cam:P
nu ska ja snart fixa i ordning mitt lördags mys för ja o e♥ ska sitta uppe o "lana" hela natten, haha som om ja kommer palla....
hör av mig sen:)

Utkast: Dec. 9, 2011

två bilder sen igår efter jag hade tjutit hela kvällen haha. det är därför ja är "fläckig".
okej... idag har min uppdatering sugit, men fick ett bra men ändå tråkigt besked idag. usch detta kommer bli jobbigt. jag förstår inte varför alla tråkigheter ska hända mig, ö********, m*********, det som hände igår, o nu detta, hur mycket klarar en människa av att ta egentligen?
gräver ner mig i en grop o kommer fram när lite glada nyheter kommer, det skulle sitta skönt just nu.
men men, upp med humöret o försök att vara glad kanske?

BEFORE YOU KISS HER:

- Grab her waist

- Pull her closer to your body

- Look into her eyes

- Look at her lips while biting your lip

- Look back into her eyes again

- Grab her face gently

- Then slowly leain in & kiss her


du är som luft för mig, jag behöver dig för att överleva..

någon mer än jag som lyckas med att ta kort på skärmen hela tiden? -.-  haha det enda min "kamerarulle" består av-.-
haha aja, förlåt för seg uppdatering, men aa är ju som sagt sjuk, har bakat kakor o lagat mat hemma idag, potatisgratäng o fläskfilé satt ju inte helt fel idag inte!
just nu hostar jag snart upp mina revben o spyr, mår prima skinka här borta alltså! tjuter så fort ja hostar typ, uäääk ont det gör! men jag orkar inte vara sjuk, ja vill ut o träffa någon! seriöst.
ja vill träffa m❤ uhuhuhu....

BE YOURSELF BECAUSE AN ORIGINAL IS WORTH MORE THAN A COPY...

frukost time.
fick just veta att det hade vart en onödig dag i skolan idag haha, en lektion sen 5 timmars håltimme o sen en lektion till o sen sluta man, vääääääärt, tur att jag stannade hemma. vet inte om ja kommer gå imorgon, känns lite ovärt o gå samtidigt som ja vill, men ja vill inte bli mer sjuk :( ja gick ju i måndags o då blev jag bara värre, usch! vill bli frisk nuuuuuu så ja kan träffa mina fina igen!

godmorgon bloggreaders

Hej, är fortfarande hemma, mår sjukt dåligt. godnatt

I want to kiss you on December 31st from 11:59pm to 12:01am so I can have a great ending to 2011 and an amazing beginning for 2012.

har laddat upp min kväll med gottiheter. chokladdryck o räkor, mums, fast aa nu är typ allt slut men ialf, skönt o få i sig något :) får se om ja kommer iväg till skolan imorgon eller inte, hm undra det ja.. beror på hur jag mår, mår ja likadant som ja gjort idag så kommer ja inte, usch o fy tappa rösten imorse o somna om vakna vid halv tolv o hade lite av rösten sen har det gått i vågor det där. aja nu ska ja äta klart prata med mina fina boys♥ & m♥ o sen sova :) godnatt!

I can't handle the way you treat me, the way you ignore me, and the way you make me feel.

oh fyfan va irriterad jag är just nu, som rubriken lyder, fett trött på sättet som ............ behandlar mig, åh-.- fan va arg jag är. dålig dag-hej- aja, ska nog prata lite med mina boys♥, o se om dom kan göra mig glad.. i hope, hörs sen.

You know you love someone when their pain is your pain.

bild från när ja va frisk o kry.
stannade hemma ifrån skolan idag är täppt i både näsa o hals, har nästan ingen röst o ont i huvet o aa känner mig inte alls bra med andra ord. förlåt för sen uppdatering men aa är som sagt sjuk, så har degat o sen blev ja förbannad förut när ja skulle publicera denna oså så aa, det är därför...
nu ska ja ialf sätta på en film duscha oså, skulle träffat m♥ idag egentligen men stannade hemma ifrån skolan o vill inte smitta kraken :P
sitter o smsar med mc♥ och s-t♥ just nu, så ska väl vara social mit dom, hörs senare.. :)

OM ALLA GAV VARANDRA ETT LEENDE NÄR VI MÖTTES, SKULLE DET RÄCKA FÖR ATT VÄRMA UPP HELA VÅR JORD.

DET SNÖÖÖAR(/SNÖADE?) I NÖRRKÖPING!
förlåt att ni får två bilder av samma yttligare en gång, men aa någonting har hänt mellan datan o iphonen så aa, kunde bara få in typ en bild av typ sju.. suger lite ja vet.
men aa däckade typ förut, när ja smsade med s-t♥, haha inte så snällt kanske men mådde verkligen sämst, mår skit nu med men aa då var det extremt, nu är ja bara värre än förut, mår ja inte bra imorgon när ja vaknar skiter ja fan i skolan, o stannar hemma o vilar upp mig! har ju frossa, genom förkyld, tappar rösten o är as hes, hostar slem o hickar så det gör så ont i magen så ja tror ja ska spy o ja börjar gråta av hickarna, bääääää...
aja vaknade upp vid kvart över nio o då drog ja med mig emil till ica, köpte gurka o dip som ja satt o åt när ja kom hem, gött. nu ska ja lägga mig framför en film som handlar om julen eller ngt, kanske sunes jul (ännu en gång) den gör mig ALLTID glad typ. så a hörs imorgon.

I SAY I'M OVER YOU, BUT YET, I STILL SEARCH QUOTES WHICH REMIND ME OF US.

har glömt att säga att jag har ny telefon... iphone 4s♥, så har inga nummer kvar så vore bra om ni kunde skicka det på fb, har även bytt nummer så ni vet ;)
kom nyss hem ifrån skolan eller aa nyss o nyss, typ en timme sen, sitter o kollar på bolibompa haha, o tänkte lägga mig i sängen, är ju sjuk så är helt jäkla dööööd. finns inga ord alltså! fyfan! så ska nog sova en stund tror jag, smsa lite med m♥ & m♥, kanske k♥, vi får se, aja hör av mig sen om ja inte somnar o sover hela natten :P

PEOPLE ARE LONELY BECAUSE THEY BUILD WALLS INSTEAD OF BRIDGES.

iphone bild från igår.
hej på er hahah känner mig som judith o judith när ja säger så men aa hahahh.
sitter i skolan just nu känner mig inte alls bra, har typ havt feber tror jag för ja fryser o svettas hela tiden, o sen tappar ja rösten ibland, förkyld o döende hej! haha nejdå dör inte... inte än ialf.. första lektionen var inställd så skulle kunnat komma hit vid 12.45 istället för 10.25 då bildlektionen skulle börjat o sen vare ju lunch så aa NÖDIGT! o inget stog det vid schoolsoft heller, kul liv, ahej!
har en låt på hjärnan också.... kul.
aja skriver sen pösss.

Disney borde göra en prinsessa utan hår, så att små tjejer med cancer kan känna sig fina...

hej på er! bjuder på en outfit of today, bara för att det var länge sen jag uppdatera osåvidare, men nu ska det jädraumej bli bättre..
somnade tvärs över sängen igår helt däckad medans jag såg på filmen Elf med e♥, efter att ha sprungit på maxi köpt bh, vinterskor och en tröja. vaknade vid halv sex imorse av att jag kom på att jag köpte en liten pinnglass som låg kvar i en påse, haha panik sprang ja upp yrvaken o la in den i frysen. somnade om framför tvn o vaknade igen vid 7 halv åtta, o somnade om framför tvn igen, vaknade sen vid halv tio tio o har vart vaken sen dess, satt då o sega framför datan o vänta på att klockan skulle bli 12 så ja kunde ringa hm city o kolla om bhn ja köpte fanns i en större kupstorlek, vilket de gjorde så åkte dit o bytte, sen hem igen o fixa mig i ordning, gick bort mot centrum o träffa en tjej, o sen hem igen städade rummet lite o sen sprang ja ner på maxi o träffade m♥ o satt på lindahls i typ 2 timmar o bara snackade, underbart mysigt! fick sedan skjuss av han hem sen, sött va? underbart med en kille med körkort ju! haha :D
nu sitter jag o kollar på copycats singers och kollar bloggar, skriver med vänner på fb o smsar med m♥, hörs mer imorgon eller senare :)

people cry, not because they're weak.
it's because they've been strong for too long.

Hej! tänkte dra igång bloggen återigen. nu har jag lite bråttom men aa jag tänkte uppdatera senare sen. ska iväg till h&m o hämta ut min bh :) så write to you later puss.