I've made my mistakes, got nowhere to run. I just wanna scream, how could this happened to me?


cuz' Im just a teenage.

hej på er:) har vart vaken ett tag nu sett på tv, ätit frukost o legat i sängen och degat. umgåtts med s, och jaa :p
har inte hänt så jättemycket faktiskt, och jag åker ju hem om några dagar så :( ska försöka umgås så mycket som möjligt med pojken, det är ju en bit att åka :(puss på er sålänge!

Forever is a long, long time, but I wouldn't mind spending it by your side

ligger i sängen i skåneland och försöker bli trött, varje gång jag håller på o somna kittlas en viss liten sovande pojke till mig. hur kan man kittlas när man sover? haha. sött. ska nog dra på en film nu ialf o lägga pojkens händer åt andra hållet så han inte kittlas. aja godnatt :)

I don't know what you are looking for, but it's a waste of time, you gotta stand up and tell me what i'm doing wrong.

sorry mates att jag inte uppdaterat men internet hemma har kraschat så vi får nytt om 1-3 vckor eller va det va. så uppdateringen kommer nog att suga ett tag nu. kanske att det blir lite bra i helgen men sen skiter det sig nog :p ialf. tänkte bara visa ett livs tecken och jag har inte glömt er. puss.

Hur kan ett gott skratt förlänga livet när tiden går fort när man har roligt?

cha cha, sorry för dålig uppdate men aa.. idag har jag vart på gymnasiemässan, kom ett par grabbar från real till mig och Elina ganska ofta o sa åt oss att byta gymnasie och gav oss massa från deras skola satte på mig ett nyckelband som det stor real på haha. seriöst, gjorde min dag. vilka knäppisar, jag och Elina garva hela tiden haha. aa kom hem vid 3 och la mig framför sunes jul o somna vaknade för typ två timmar sen laga käk o tvättar, världens hemma fru ju! ska iväg till en kompis senare om ja inte somnar haha. vi får se hur de blir, fanns massa annat folk hos han också o ja känner mig inte sådär as pigg o fräsh så aa vi får se helt enkelt.
Lateeeero

A relationship without trust is like a mobile with no service, all you do is play games.

astrid lindgren♥

here's to the past, to all those people ho talk behind my back, to all false friends and for the future.

sitter i skolan nu, är typ skit tidig idag, fattar inte varför egentligen.. men aa börjar om typ 20 minuter, fryser ihjäl, dör och aa haha. finns inte mycket o säga. har sovit 3 timmar intatt, kul. öööh aa, heh. later.

Första gången som du ska hålla nån i hand. Första gången som du ska kyssa någon man. Första gången som du är riktigt kär

tja tja! sitter o glor på efterlyst o käkar lite, usch vilka människor det finns alltså! herregud. ska snart prata med S♥ har typ vart på min praktik plats och haft möte ett bra tag under dagen sen efter när ändå skolan var slut så gick ja till hc fick med mig lite hem som ja kan visa imorgon eller någonting :P

if you're not the person you act like, don't say it, prove it...

gammal bild.
vaknade för inte så länge sen o måde apdåligt, täppt, ont i magen o svag i kroppen, känner mig febrig också. kul.
ska iallafall göra mig i ordning nu o dra till min praktikplats och ha möte med dom, skriva på papper och sådär. sen får jag se om ja hinner tillbaka till skolan vet ju inte hur långa mötena är oså när vi ska försöka sätta upp scheman o planera o greja. aja nu måste jag sätta fart!

I've having problem sleeping, I think about what you said and my feelings for you, but was it always you?

sitter o lyssnar på chillmusik medans ja ska ta tag i lite saker, har massa mejl o svara på och skicka, sen har jag skolarbeten osv som måste fixas. sen ska jag nog prata med min underbara S♥ se på tv och lite sånt som man gör en tisdags kväll.
-vet att min blogg suger utan bilder just nu men försöker komma in i att skriva och så just nu sen får allt med bilder och allt där till komma. fråga gärna om ni vill veta något.

let everything go, let it all go and you'll know you're on the right track.

in tha club, tha club... eller nää. in tha school tha school-.- sitter just nu i skolan med elin sara o kelly, har precis pratat med min mentor, och gav henne glada nyheter, och hon peppade mig. åååh är så himla glad just nu!!! everything's going right!  och min blogg suger för ja har inga bilder, haha! aja men aa. skit samma ni får bilder någon gång:)

bad update...

sorry mates att jag inte har uppdaterat på typ hela helgen men har varit i skåne♥.
fredagen: christer hämta mig o sen var jag med stefan och firathan och var även med baldh, mysiga grabbar :) baldh däcka i sängen när vi skulle se film så stefan och jag försökte väcka honom vilket var typ hopplöst, hah. men tillslut fick vi upp han så när vi gick upp för trappan o bladh var halvvägs upp för trappan så springer han ner igen o släcker o lägger sig över hela sängen igen, haha! så stefan fick väcka han igen.
lördagen: gick o käka bakismat på gärsnäs grillen, och jag smart som jag är beställde pomme o hamburgare men åt endast upp pommen och vart skitmätt, haha. sen kom stefans halv syster med familj o käka marängswiss med oss mysigt.
söndagen: duschade o packade för att sedan åka o lämna stefan hos hans mamma o sen hem till gärsnäs igen o käka smått o sprang in på ica, sen drog vi oss till malmö och käka ordentligt, o christer lämna mig vid tåget. och nu sitter ja här på tåget o typ döör, långtråkigt och skit. inte spec fräscht tåg heller, det var bättre påvägen ner.
imorgon är jag iallafall ledig från skolan, men vet inte om ja ska gå än. pratade med ida o fick ledigt för att ja kommer hem så sent. så blir nog att jobba med saker som jag har kvar, om ja är hemma vill säga.

TIDSINSTÄLLT INLÄGG

Hej på er! nu åker mitt tåg, mot svergies fina städer! bara cirkus 4.5 timmar kvar tills jag är framme. sitter nog och lyssnar på musik, smsar eller pratar i telefon. har inget internet på tåget dit men på tåget hem har jag, så det är ju något possitivt iallafall:)
men ni får ha det så bra så hörs vi när jag är framme!

The most beautiful thing about my eyes is the reflection of yours.

sitter just nu och ska leta upp massa jädra låtar, har ju ingenting att göra imorgon kväll utan internet och tv så jaa... varförinte liksom. iallafall, är det någon som har listat ut vart jag ska ännu? sverigest finaste städer, om ja säger så.. hjälpte det lite kanske?
ska iallafall fixa massa saker imorgon som ja inte hann med idag, så ja måste gå upp ganska tidigt för att hinna allt innan 4. ska fixa några tidsinställda inlägg innan ja lägger mig så ni har något att läsa :) puss!

yes, we gave it a try, but maybe for to long.

genomtänkt insändare, eller genomtänkt värld?

Låt dom aldrig behandla dig som en cigg, betala pengar när de behöver dig o trampar på dig så fort dom e klara med dig men va som droger att de dör för att hitta dig.

hmm.. vart ska jag åka nu?? någon som kan gissa? har valt att inte berätta för så jättemånga pga många anledningar. men jaa gissa på så ska ja se om ja kan fixa pris:)

sleepless nights.

fattar inte varför ja inte kan sova om nätterna-.- har inte kunnat sova normalt på en o en halv vecka nu, bara sovit någontimme, herregud alltså!
ialf, bella väckte mig i morse o drog med mig in till stan, köpte några saker och aa sen drog ja till körskolan, kom hem o har suttit här sen dess typ. har ätit tre pommes sen ja vaknare, kul-.- så aa ska trycka i mig något nu.
hörs imorgon